Egy buszmegállóban vertek eszméletre egy férfit egy borsodi településen. A támadók azért mentek neki, mert a férfi nem fogott velük kezet.

Vádat emeltek

A Mezőkövesdi Járási Ügyészség most emelt vádat a két férfi ellen, akik eszméletlenre verték áldozatukat azt követően, hogy az illető nem fogott velük kezet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ájulásig verték

A két férfi ezen teljesen felháborodott, ezért megütötték, majd a földre került férfit addig verték, amíg el nem ájult, olvasható az ügyészség közlésében.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy buszmegállóban történt

A vádirat szerint a vádlottak 2023. július közepén, délután, egy borsodi település buszmegállójában, azért kezdtek el vitatkozni az ott tartózkodó férfival, mert nem akart velük kezet fogni.

Szidalmazták, lökdösték

Trágár módon szidalmazták, majd egyikük mellkason lökte, míg a másik ököllel fejen ütötte. Az ütés olyan erejű volt, hogy a férfi a földre esett. A vádlottak a földön fekvő sértettet testszerte, illetőleg a fején több alkalommal megrúgták.

Egy nő látta az egészet

Cselekményüknek az vetett végett, hogy egy közelben lakó nő látta az eseményeket, a helyszínre ment és a támadókat ellökdöste a már eszméletlen állapotban lévő sértettől.

Elfutott

Az egyik elkövető távozásukat megelőzően még az áldozat nadrág zsebéből kivett egy mobiltelefont, majd elfutott, közölte honlapján az ügyészség.

Könnyebb sérülések

Az áldozat a bántalmazás következtében könnyebb sérüléseket szenvedett el, azonban a fejre és a mellkasra irányuló támadás alkalmas volt arra, hogy súlyos sérüléseket okozzon.

Ez vár rájuk

Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottakkal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott, az egyik vádlott tekintetében a korábbi felfüggesztett szabadságvesztés végrehajtásának elrendelésével. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció