Halálos közúti baleset gondtalan okozása miatt állítják bíróság elé azt az ismert felnőtt filmes sztárt, aki tavaly áprilisban egy idős pár halálát okozta egy főúton.

Áttért a szemközti sávba

A vádirat szerint a Győrben élő nő Dombóvár felé haladt a kocsijával Tamási felől a férjével, amikor egy emelkedőn, egy hosszan elnyúló, jobbra ívelő útkanyarulatban a figyelmetlensége miatt átlépte a záróvonalat, és áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol frontálisan nekiütközött egy szabályosan közlekedő autónak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Meghalt a házaspár

A baleset következtében a vétlen járműben ülő 71 éves férfi és a 67 éves felesége is meghalt, az ismert modell és olasz férje pedig súlyosan megsérültek, annak ellenére, hogy valamennyien használták a biztonsági övüket.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Beismerte bűnösségét

A nő beismerte a bűnösségét, és pillanatnyi figyelmetlenséggel magyarázta a tettét. A vádlottra 1 év 9 hónap fogházbüntetést kértek, 4 év próbaidőre felfüggesztve. Az ügyészség emellett egymilliós pénzbüntetést és 5 év 6 hónap járművezetéstől eltiltást is kért a nőre.

12 órán belül kétszer is

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy 12 órán belül kétszer is halálos baleset miatt kellett helyszínelést tartani a 6-os főúton. Alig 12 óra leforgása alatt két alkalommal is tragikus kimenetelű közúti balesetről kaptak értesítést a hatóságok a 6-os főútról a hétvégén. Az első baleset Dunakömlőd és Dunaföldvár között, ahol két autó ütközött össze ismeretlen indokból és körülmények között. 

Hajnalban gyalogost gázoltak

A karambol olyan súlyos volt, hogy az egyik sofőr a helyszínen életét vesztette, többen pedig megsérültek. Ezt követően, kora hajnalban, 3 óra 15 perc körül a 6-os számú főút 77-es kilométerszelvényében, Kisapostag térségében ismét halálos baleset történt: ekkor egy személyautó egy gyalogost gázolt el, aki a helyszínen életét vesztette.

Ketten életüket vesztették

Ahogy írtunk róla, baleset történt augusztus 31-én is a 6-os számú főúton Dunaföldvár térségében. A 84-es kilométerszelvényben egy teherautó és egy személyautó ütközött össze eddig tisztázatlan körülmények között. A balesetben két személy a helyszínen elhunyt.

Rosszul lett a sofőr

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy a zuglói Hungária körúton, a Kacsóh Pongrác úti felüljáró felől a Thököly út irányába autózott Skoda Fabia kombijával egy 84 éves férfi. Belülről kifelé számítva a harmadik sávban haladt, már az Erzsébet királyné útjánál lévő jelzőlámpás csomóponthoz közeledett, amikor hirtelen rosszul lett. 

Beszáguldott a parkolóba

Ezt követően autójával nekiütközött az előtte haladó Volkswagen Golf jobb hátuljának, majd a külső sávba sodródott. Áthajtott a csomóponton, majd egy acél villanyoszlopot nem sokkal elkerülve a járdára, onnét pedig egyenesen beszáguldott a Groupama Biztosító irodaháza előtti parkolóba.

Megpróbálták újraéleszteni

Az idős úr ekkor már nem mutatott életjeleket, szemtanúk és az irodaházban dolgozók szaladtak oda, majd megpróbálták újraéleszteni. A mentők is gyorsan a helyszínre érkeztek, ők folytatták a küzdelmet, a defibrillátort is bevetették, de körülbelül egy óra elteltével be kellett látniuk, hogy sajnos hiábavalók az erőfeszítéseik, az idős férfi életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció