A keceli fideszes városvezetők múlt heti kocsmai verekedése után a hét végén Tiszaföldvár fideszes alpolgármestere és egy, a város által idén januárban díjazott helyi vállalkozó keveredett hangos kocsmai afférba. A tiszaföldvári Facebook-csoportokban most a legnépszerűbb videós tartalom a Barcza Borozó szombati programjának utózöngéit mutatja. A botrányos esetről készült videót a cikkünk alján éred el.

Részegen rugdosta a kaput

A felvételeken egy több önkormányzati megrendelést kapó vállalkozó, Kiss Ferenc részegen, félmesztelenül, Cseuz Zsolt alpolgármester társaságában rugdossa a borozó biztonsági okokból miattuk lelakatolt kapuját, próbál bejutni, és azt ordibálja a bent lévő társaságnak, hogy „mi a g.ci van, mi van, b..meg, gyere ki!” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kocsmai mulatságon voltak

Az ügyben garázdaság és könnyű testi sértés miatt feljelentés született. Aznap este a helyi Lucifer együttes játszott a Barcza Borozóban, amelynek a Fidesz korábbi polgármester-jelöltje, Barcza Gábor a tulajdonosa.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Többen videóztak

Bár többen is videóztak, ezeken a konfliktus kialakulása még nincs rajta, csak azt láthatjuk, amint Cseuz Zsolt alpolgármester és Kiss Ferenc kívülről próbál visszajutni a kocsmába, aminek a vaskapuját lánccal és lakattal zárták be előlük. Az esetről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Pártrendezvényen vett részt

Cseuz Zsolt Tiszaföldvár alpolgámestere, ő vezeti a helyi Fidesz-szervezetet, civilben hentesboltja van, övé a helyi piac is. A Facebook-oldala szerint a péntek estét még egy szolid pódiumbeszélgetéssel indította, amin a térség országgyűlési képviselője, Herczeg Zsolt és Koncz Zsófia, az Energiaügyi Minisztérium miniszterhelyettese vett részt: „A beszélgetésben az önkormányzatok és a lakosság zöld energiáját érintő kérdések is megfogalmazódtak. Nagyon tanulságos és építő jellegű beszélgetés volt” – írta posztjában Cseuz.

Szégyelli magát

444 elérte Kiss Ferencet, aki bevallotta, semmire sem emlékszik, a városi kitüntetését pedig nagy valószínűséggel visszaadja, mert szégyelli magát a történtek miatt.

Feljelentették az érintetteket

 A vállalkozón kívül senki sem akart megszólalni a történtekkel kapcsolatban, így se a fideszes alpolgármester, se a település független polgármestere, s még a volt fideszes polgármesterjelölt-kocsmatulajdonos sem. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészségtől kiderítették, hogy a kocsmai balhét illetően hétfőn magánvádas feljelentés született könnyű testi sértés és garázdaság miatt.

Verekedés Kecelen

Február 9-én, két fideszes politikus, dr. Agócs Ákos önkormányzati képviselő és Verba József, a Kecel Városi Sportcsarnok korábbi vezetője esett egymásnak az egyik keceli sörözőben.

Lemondott mandátumáról

A Mindenki Magyarországa Néppárt a Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra a birtokukba jutott felvételt, amelynek tanúsági szerint a két politikus egy harmadik férfi társaságában először csak indulatosan vitatkozik, majd az egyikük nem bírja tovább, és lekever egy pofont a másiknak, amiből aztán nagy dulakodás tört ki. A rendőrség később garázdaság miatt indított eljárást. Közel két héttel az eset után Dr. Agócs Ákos önkormányzati képviselői mandátumáról lemondott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a videó

Kiemelt kép: Részlet a fenti videóból