Egy idős házaspár igyekezett a 11. kerületi Budafoki úton péntek késő délelőtt a Szent Gellért tér felé egy kék Volkswagen Golffal. Összeütközött egy másik autóval. Egy ember súlyosan megsérült.

Az a fránya telezölt

A Karinthy Frigyes úti telezöldes kereszteződéshez érve balra, a Móricz Zsigmond körtér irányába szerettek volna kanyarodni egy autó. A sofőrje nem vette észre, hogy szemből, szintén a Budafoki úton egy fehér Suzuki Swift közelít, melynek szintén idősebb férfi vezetője egyenesen, az Október 23. utca irányába haladt volna.

Szemben egymással

Kékvillogó.hu/GK

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kanyarodás

A Suzuki sofőrje sem észlelte, hogy előtte balra kanyarodik egy autó, így a villamossínek utáni útszakaszon a két gépkocsi szemből egymásnak rohant. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kirobbant a légzsák

Az autókban összesen hárman ültek, mindenki be volt kötve, de a Golf idősebb hölgy utasának feje olyan erővel csapódott a légzsáknak, hogy súlyosan megsérült.

Több foga kitört

Az asszonynak az alsó állkapcsából több foga is kitört, őt a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították. A két sofőr nem sérült meg.

Jöttek az autómentők

A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, melyeket végül autómentővel szállítottak el. A 33-as busz Nagytétény felé mintegy egy órán keresztül terelve közlekedett, nem érintette a Budafoki út/Szerémi sor megállót.

El akarta vinni más autóját

Egy 31 éves férfi november 18-án délután az egri Verőszala úton egy nyitott, üresen álló személyautó vezető ülésébe beült, de mielőtt el tudott volna indulni megérkezett annak addigi sofőrje is.

Vezetés közben dulakodtak

Menet közben dulakodni kezdtek, így a jármű nekiütközött egy parkoló személyautónak, majd egy ház falának. A sofőr ezt követően elmenekült a helyszínről. A lopni készülő férfit a rendőrök egri otthonában elfogták.

Az összetört autó

A rendőrség felvétele

Címlapfotó: Kékvillogó.hu/GK