Két férfit azzal gyanúsítanak, hogy rátámadtak négy férfira az éjszaka folyamán Pécsett.

A parkolóban bántalmazták őket

Egy férfi 2022. június 8-án 1 óra körül Pécs belvárosában leintette az éppen arra haladó járőrautót, és a rendőröknek elmondta, hogy nem sokkal előtte egy parkolóban két férfi bántalmazni kezdte őt és társait, és követelték, hogy adják át nekik az értékeiket. Pénzt akartak, de az egyik sértettnek a cipőjét is levették, és a pólóját is el akarták venni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ki is rabolták őket

A két támadó végül több mint 70 ezer forint készpénzt, bankkártyát, személyes iratokat, mobiltelefont, egy pulóvert, valamint egy doboz cigarettát vett el a sértettektől, majd elmenekültek a helyszínről.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Buszon razziáztak a budapesti zsaruk: hét embert elfogtak, röpködtek a pénzbírságok, valakihez pedig mentőt kellett hívni

Elfogták őket

A rendőrök a személyleírás alapján rövid időn belül a belvárosban elfogták az elkövetéssel gyanúsítható két férfit. Egyiküknél találtak is egy telefont, amelyet a férfi a rendőrök kérésére nem tudott bekapcsolni, azonban a járőrök a sértett által megadott PIN-kóddal már be tudták kapcsolni azt. A két férfitól a telefonon kívül lefoglalták egyikőjük pulóverét, valamint a náluk lévő készpénzt is.

Őrizetbe vették őket

A 26 éves pécsi férfit és 25 éves dunaszekcsői társát előállították, majd kihallgatták őket gyanúsítottként. Őrizetbe vették őket, és kezdeményezték letartóztatásukat, számolt be róla közleményében a rendőrség.

Ez is érdekelhet:

Nem fizette ki a munkaadója, ezért trükkös módszert eszelt ki: döbbenetes módon akarta a kiesett jussát pótolni ez a budapesti férfi

Itt a rendőrség posztja:

RABLÓK RENDŐRKÉZEN Két férfit azzal gyanúsítanak, hogy rátámadtak négy férfira az éjszaka folyamán Pécsett.Egy…

Posted by Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság on Friday, July 8, 2022

Nyomoz a rendőrség

Ellenük rablás, kifosztás, készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés, valamint okirattal visszaélés miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels