Átszakította a zajvédő falat Budapesten az M3-as kivezetőn kedd délelőtt egy troli. A sofőrt a tűzoltók szabadították ki a roncsból, úgy tudjuk műszaki hiba okozhatta a balesetet, a sofőr szerint rángatni kezdett a kormány.

Átment a falon

Átszakított egy zajvédő falat egy troli az M3-as utópálya kivezető szakaszán, a Budapest 14. kerületében lévő Kacsóh Pongrác úti felüljáró közelében. Információink szerint a jármű először a jobb oldali járda szegélyének ütközött, majd balra felhajtott az elválasztó füves részre, utána keresztbe az M3-as lehajtóján, ahol épp nem jött senki, majd nekiment a zajvédő falnak, amiből egy elem kidőlt az M3-as külső sávjába, egy másik elem pedig félig kilóg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Durván összetört a troli eleje

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kiszabadítottak egy embert

A troli fülkéjéből a tűzoltók kiszabadítottak egy embert, úgy tudjuk egy fiatal nő vezette a járművet, aki kiesett a székből. A megdőlt zajvédő fal és annak törmelékei, illetve a mentés miatt forgalmi akadály van az úton – tájékoztatott a katasztrófavédelem.

Falnak csapódott troli

A sofőrt elvitte a mentő

A trolin egy utas volt, ő nem sérült meg. A sofőrt kellett kiszabadítaniuk a tűzoltóknak, hozzá mentő érkezett. A BudaPestkörnyeke.hu helyszíni tudósítója szerint sérülései nem súlyosak.

Konkrétan átment a falon

Műszaki hiba okozhatta a balesetet

A troli vezetője szerint a balesetet műszaki hibára okozta, azt mondta elkezdett rángatni a kormány.

Drága lesz a javítás

Így történt a baleset

Tudósítónk a helyszínen megtudta, hogy a jármű először a jobb oldali járda szegélyének ütközött, majd balra felhajtott az elválasztó füves részre, utána keresztbe az M3-as lehajtóján, ahol épp nem jött senki, majd nekiment a zajvédő falnak, amiből egy elem kidőlt az M3-as külső sávjába, egy másik elem pedig félig kilóg.

Képek: Kékvillogó.hu/G.K.