Átszakította a szalagkorlátot egy kisbusz szerda délelőtt az M3-as autópálya fővárosból kivezető szakaszán, Bag térségében – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője.

Darázs Ágnes elmondta, hogy a kisbusz a szemközti útpályán a tetejére borult, hatvani és aszódi tűzoltók végzik a mentési munkálatokat. A rendőrségi honlap közlése szerint teljes útzár mellett helyszínelnek a 43-as kilométer közelében.

A balesetben többen megsérültek, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Forrás: Balesetinfó

Az óriási torlódás miatt Bagnál már kiterelik a forgalmat a pályáról, ezért lassan a 3-as főút is beáll Aszód előtt. Aki Budapest felől tart Hatvan irányába, Gödöllőnél térjen le a pályáról, majd Valkó irányába, Turán keresztül autózzon Hatvanig.

A főváros felé tartó bal pályán megindult a forgalom, ugyan még 2 km-es az araszoló kocsisor, de már nem érdemes a 3-as főútra letérni, mert ott is araszolnak a járművek – írja az Útinform.

Kiemelt kép: A baleset helyszíne – Forrás: Balesetinfó