Ahogyan arról annak idején beszámoltunk, 2022 tavaszán egy férfi megfojtotta élettársát. A szörnyűség a nő zuglói lakásán történt, méghozzá úgy, hogy a kisfia is otthon tartózkodott. Két évvel a gyilkosság után, a most 10 éves Dominik is megszólalt, elmondta, hogyan élte meg édesanyja tragédiáját.

Jó volt a kapcsolat közöttük

A férfi és a nő kapcsolata jó volt, egészen addig a szörnyű áprilisi napig. Aznap tánc közben Károly véletlenül megütötte könyökkel Zsanett 9 esztendős fia szemét. E miatt a nő neheztelt párjára, és szóvá is tette ezt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Veszekedni, majd dulakodni kezdtek

Az esetet követően Károly és Zsanett között szóváltás történt. Ez végül dulakodássá fajult, majd C. Károly még ennél is tovább ment. megfojtotta 30 éves élettársát. A történtek után meglepő dolgot művelt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Sem a mentőket, sem a rendőröket nem értesítette a férfi

A férfi a nő gyermekét arra szólította fel, hogy rejtőzzön el egy szekrényben, de ő maga az esetről nem értesítette a hatóságokat. A kisfiú szót fogadott, órák múlva azonban előmászott. Ekkor talált rá holtan az anyjára, és rögtön hívta a rendőrséget és az apját. A 30 éves nőt megpróbálták újraéleszteni a mentősök, de hiába. Életét már nem lehetett megmenteni. Közben C. Károly már rég távozott a lakásáról.

Apja neveli a kisfiút

Dominik, édesanyja halála óta, egy Pest megyei településen él az apjával. A kisiskolás, a tragédia után is elképesztően bátran viselkedett, minden erejével megpróbálta édesanyja életét menteni.

Hiányzik az édesanyja

„Anya gyakran eszembe jut, de már csak a régi, pozitív emlékekre gondolok. Hiányzik nagyon. Sosem bocsátok meg a haláláért, de nincs harag a szívemben” – mondta a Blikknek a most 10 éves kisfiú.

A padlón talált rá

„Miután kizártak a szobából, ahol verekedtek, egy késsel próbáltam kinyitni az ajtót, hogy anyát megmentsem. Közben mindent felborítottak, a férfi pedig végül beküldött a szekrénybe azzal, hogy jönnek a rendőrök. Ekkor kicsit féltem, nem értettem, mi történik. Amikor kijöttem, anya már nem is sírt, a padlón hevert. Próbáltam arrébb húzni, hogy felszabadítsam az ajtót, aztán hívtam apát” – idézte fel a szörnyű napot Dominik.

Az apját hívta

Dominik azonnal felhívta az édesapját, akinek azt mondta, hogy anyukájának nem ver a szíve. „Még próbálta élesztgetni is szegényt, de esélye sem volt rá. Nagyon okos gyerek, szépen halad a focikarrierje, de a tanulmányai is rendben vannak. Még csak negyedikes, ám már jól tudja, hogy építészmérnökként akar boldogulni. Eleinte hibáztatta magát, de a nagymamájával sokat erősítjük abban, hogy nem tehet semmiről, nagyon bátran viselkedett. Amikor rossz kedve van, inkább épít, rajzol, csinál valamit, ami jó gondolatokat kelt benne” – mondta a kisfiú édesapja.

A moziban fogták el

Miután a gyilkos elmenekült a zuglói lakásból, útja a Pólus Centerbe vezetett, ahol az anyjával beült a moziba. A zsaruk az egyik szuperhősfilm vetítése közben ütöttek rajta.

Elhalasztották a tárgyalást

 A gyilkossági ügyben csütörtökön tartottak volna előkészítő ülést a Fővárosi Törvényszéken, ahova lábbilincsben vezették elő a rácsok mögül C. Károlyt. Mivel az ügyvédje váratlanul azt indítványozta, hogy a védencének egészségügyi problémái adódtak, amelyek miatt nem képes az akaratának megfelelően nyilatkozni, ezért a tárgyalást elhalasztották.   A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: police.hu