Kedden délután tragikus baleset történt az M1-es autópálya győrszentiváni lehajtójánál: egy fiatal sofőr egyelőre ismeretlen okokból lesodródott az útról autójával, ami egy fémoszlopnak ütközött, majd felborult.

Baleset Győrnél

Ismeretlen sofőr közlekedett személygépkocsival 2022. augusztus 2-án 17 óra 45 perckor Győrben, a Tatai úton. A 43-as kilométerszelvényhez érve, az M1-es autópálya lehajtójának körforgalmában az útról letért, majd egy fém oszlopnak ütközött, amelynek következtében az autó felborult – írta a napokban a police.hu.

Meghalt a sofőr

A járművet vezető férfi az ütközés során a gépkocsiból kiesett és a jármű alá szorult. A mentők pár perc múlva a helyszínre értek. A gépkocsivezető a baleset során olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem használta a biztonsági övet

A baleset-info úgy tudja, a sofőr a Mini típusú autójával nagy sebességgel közlekedett, valamint nem használta a biztonsági övet. Emiatt repült ki a járműből és a helyszínen szörnyethalt.

Idén érettségizett

A baleset után nemsokkal kiderült, hogy az áldozat idén érettségizett Győrben. Benedeket ráadásul rengetegen ismerték, iskolája énekkarának volt a tagja, jellegzetes hangját nagyon sokan szerették. „Nem tudom elhinni! Nem lehet elfelejteni gyönyörű hangját!” – írta egy hölgy a közösségi oldalon.

Búcsúznak a diákok

Benedektől volt iskolája, a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Kollégium megható sorokkal és harangszóval búcsúzott augusztus 3-án, a volt osztálytársak közösségi médiás profilképei pedig befeketedtek egytől egyig.

Ezzel a fotóval búcsúztak Benedektől

Forrás: Facebook

Harangok szóltak

„A mai napon 17 óra 45 perckor megszólalnak templomunk harangjai, imádságra hívnak idén érettségizett öregdiákunkért, Mithay Benedekért, aki tegnap tragikus autóbalesetben életét vesztette” – írták.

Imát mondtak érte

„A Mindenható Isten, akinek dicsőségére éveken át hűségesen szolgált iskolánk énekkarában, fogadja be őt jóságosan a mennyei hazába. Gyászoló családját, tanárait, diáktársait és barátait pedig erősítse meg a Szentlélek vigasztalása. Adj, Uram, örök nyugodalmat neki, és az örök világosság fényeskedjék neki. Nyugodjék békében” – írták a Győri Bencések Facebook oldalukon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: illusztráció