Egy tejet szállító kamion és egy tehergépkocsi rakterét egy szivattyú kötötte össze – vették észre az újszászi rendőrök. Kiderült, hogy két ember tejet akart lopni.

Drága tej

A gyanú szerint egy nyers tejet szállító járműből a 32-es számú úton Szolnok és Újszász között tejet akartak átfejteni egy furgonba.

Szivattyúztak

A sofőr az 59-es kilométernél félreállt és női ismerősével a tehergépkocsi vontatmányából egy motoros szivattyú segítségével 1000 liter nyers tejet fejtettek át egy másik járműben található tartályba.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Jött volna a vizezés

Az ellopott tejet vízzel gondolták pótolni. Pont ekkor érték tetten őket. Elfogták, majd előállították a párost, akik beismerő vallomást tettek.

Az áttöltés

A rendőrség felvétele

Ez bizony lopás

A szolnoki rendőrök lopás vétsége miatt folytatnak ellenük eljárást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Címlapkép a rendőrség felvétele.