Meghalt egy háromgyermekes anyuka, miután két autó ütközött a napokban Körmendnél. A haláleset után a nő gyermekei összeomlottak, édesanyjának pedig annyira kevés a nyugdíja, hogy nem tudja eltemetni a lányát.

Baleset Körmendnél

Szenteste előtt egy nappal tragikus baleset történt Körmendnél: a 86-os főúton egy sötét színű, osztrák rendszámos autó minden előzmény nélkül áttért a szemközti sávba, ahol fékezés nélkül, frontális ütközött egy másik személyautóval.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Meghalt egy nő

A balesetben hárman súlyosan megsérültek, az osztrák rendszámos autó anyósülésen ülő női utasa pedig a helyszínen az életét vesztette. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem tudják kifizetni a temetést

A 37 éves Eszter jó ismerőse pár baráttal most gyűjtést kezdett szervezni, mert a nő édesanyja már idős, és kevés nyugdíjából nem tudná fedezni a temetés költségeit. Erős nő volt, tele élet- és munkakedvvel” – mondja Eszterről ismerőse.

Három gyermeke van

A vétlen nő három gyermeket hagyott hátra, a legidősebbet ő nevelte, két kisebb nevelőszülőknél volt. A nő éppen Ausztriából tartott hazafelé, amikor a súlyos baleset megtörtént, és életét vesztette. 

Összetörtek a gyerekek

„A családot nagyon megviselte a tragédia. A nagyobbik fiú tartja magát, de a kisebbek éjszakákon át sírnak” – mondta a Borsnak a gyűjtést szervező férfi, Lajos.

Szándékosan ütköztek?

Ő azt állítja, hogy a baleset nem véletlenül, hanem szándékosan történt. Eszter ismerőse, aki az autót vezette, Lajos szerint direkt rántotta át a kormányt a másik sávba, hogy ütközzenek.

Nyomoznak a rendőrök

„Eszter az elmúlt hónapokban már panaszkodott rá, hogy nagyon agresszív volt a férfi. Én úgy tudom, a rendőrök is nyomoznak ezzel kapcsolatban, hogy ő direkt okozta ezt a balesetet” – mesélte a döbbenetes részleteket Lajos.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: 112press