Két személyautó karambolozott Budapest X. kerületében, az Újhegyi út és a Bányató utca kereszteződésében. Az egyik autóban utazók mindegyike kórházba került.

Jött a Smart

Kőbányán, a Bányató utcán haladt egy fiatal férfi autómegosztós Smarttal a Hangár utca irányából a Sibrik Miklós út felé pénteken késő este.

Nagy volt a köd

Az Újhegyi úthoz érve, valószínűleg a mindent beterítő köd, illetve a helyismeret hiánya miatt nem vette észre az elsőbbségadás kötelező jelzőtáblát és lassítás nélkül át akart haladni a kereszteződésen.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pont érkezett egy másik autó

Az Újhegyi úton a Gyömrői út felől érkező család Mazda kombival éppen akkor ért oda, így az ütközés elkerülhetetlen volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Járdán állt meg

A Smart egyenesen a Mazda jobb hátsó kerekének rohant, majd a Bányató utcában a járdán kötött ki, a vétlen jármű pedig a járdára sodródott, kidöntötte a zöld terelőkorlátokat, majd keresztbe fordulva állt meg.

A Mazda

Kékvillog.hu/GK

Kórházba kerültek

A balesetet okozó fiatal férfi nem sérült meg a karambolban, a Mazdából viszont mindenki kórházba került: az autót vezető férfi, a jobb első ülésen utazó felesége és a hátul ülő gyerekek, de egyikük sem szorult a roncsba.

Biztonsági öv

Az elöl ülők valószínűleg nem használták a biztonsági öveiket, ezért sérültek meg, hátul, épp a jobb oldalon pedig gyerekülésben egy kisgyermek utazott, gyermekmentő szállította kórházba.

Órákig lezárták az utat

A baleset miatt az Újhegyi út a Bányató utca és a Harmat utca között szakaszt több órára lezárták, a 202E buszok terelve közlekedtek.

Címlapfotó: Kékvillog.hu/GK