Összeütközött két személygépkocsi Budapest XVII. kerületében, a Pajta utcában. Egy embert a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók emeltek ki az egyik járműből, majd átadták a mentőknek.

9-10 km-es az araszoló kocsisor

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, a 95-ös km-nél két jármű ütközött össze, elfoglalva ezzel a külső sávot. Aki teheti, a 85-ös Kecskemét-Nyugat csomópontban térjen le a pályáról.

Még egy baleset az M5-ösön

Az M5-ös autópályán, Röszke felé a 47-es km-nél Újhartyán térségében baleset történt. Sávzárásra és torlódásra készüljenek! – írta az Útinform 7.47 perckor. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egyre több a baleset

Az M1-es autópályán, a 104-es km-nél Győr térségében Budapest felé két személyautó ütközött össze. A sérült járművek ugyan a leállósávon állnak, de mögöttük lelassul a haladás.

Pénteken hatalmas dugó volt az M3-ason

Baleset és az erős forgalom miatt csaknem tíz kilométeres torlódás alakult ki az M3-as autópályán Nyíregyháza felé péntek délután – közölte az Útinform.

Három autó ütközött

Azt írták: az autópálya kivezető szakaszán sokan autóznak Nyíregyháza irányába; Bag térségében, a 38-as kilométernél három személyautó ütközött össze, csak egy sáv járható.

Komoly baleset az M1-esen

Négy autó ütközött össze szombaton az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán szombaton Herceghalom térségében, a baleset miatt több kilométeres torlódás alakult ki. A balesetben öten könnyebben megsérültek.

Dugó alakult ki

Az érintett járművek forgalmi akadályt képeznek. Az Útinform azt írta, a sérült járművek a belső sávot és a leállósávot foglalják el. A torlódás több kilométeres. Azt javasolják, hogy aki teheti, az a bicskei csomópontnál az 1-es főút felé kerüljön.

Karambol után az egyik autó elment

Karcag térségében összeütközött két személyautó a 4-es főút 163-as kilométere közelében. Az egyik jármű elhagyta a baleset helyszínét.