Már a baleset pillanatában beállt az agyhalál állapota annál a 20 éves játékvezetőnél, aki szerdán szenvedett balesetet a Pest megyei Nagykáta és Tápióbicske között. Laczkó Georgina másnap, a kórházban hunyt el. Szülei el sem tudtak tőle búcsúzni.

Elhunyt a játékvezető

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, május 6-án, csütörtökön, tragikus hirtelenséggel elhunyt Laczkó Georgina játékvezető. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Vacsorázni indult

A fiatal nő szerdán baráti társaságban indult vacsorázni, amikor a Nagykáta és Tápióbicske közötti útszakaszon autójuk megcsúszott egy kanyarban és frontálisan ütközött a szemből érkező kocsival.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A kórházban halt meg

A 20 éves Georgina az anyósülésen utazott, életét nem lehetett megmenteni, koponyasérülései következtében a baleset másnapján a kórházban hunyt el. Az ügyben halált okozó közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt indult nyomozás, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

7 embert vittek kórházba

A brutális karambol után mind a hét utast kórházba szállították. Georgina mellett négyen voltak az autóval, a másik kocsiban ketten utaztak. A játékvezető be volt kötve, neki a túlélésre esélye sem volt, pont ott ült, ahol a másik autó becsapódott.

Ebben az autóban utazott Georgina

Helyszíni felvétel – Forrás: baleset-info.hu

Sportszerető családban nőtt fel

Georgina családja a tragédia óta teljesen összetört. Az édesapa, Zoltán az egyik legrutinosabb játékvezető Pest megyében. A 20 éves lány unokaöccse is az autóban ült, ő súlyos töréseket szenvedett.

Beállt az agyhalál

„Nagyon nehéz bármit mondani, ezt nem lehet fölfogni. Sokan mondják, légy erős, tarts ki, jobb lesz, de ezt most nem tudom elképzelni. A szüleim teljesen összetörtek, és én is. Borzasztóan nehéz lesz őt eltemetni. Édesanyámék még be tudtak hozzá menni a kórházba, de valójában már csak a többi sérültért tudtunk imádkozni. A húgomnál az ütközés után szinte azonnal beállt az agyhalál, gyakorlatilag a baleset pillanatában elvesztettük” – mondta Laczkó Milán a Blikknek.

Csupa mosoly volt

„Csupa mosoly volt, mindenki büszke volt a húgomra, soha nem okozott csalódást senkinek. Amit eltervezett, mindig megvalósította, így volt ez a játékvezetéssel is. Már országos küldéseket kapott, legutóbb Kaposváron volt utánpótlásmeccsen, hét végén pedig Szegedre ment volna” – mondta a Blikknek Georgina bátyja, aki az NB III-as Ceglédben focizik.

Georginára emlékeznek

Emlékhely a sportpályán – Forrás: Facebook

Több százan rótták le tiszteletüket

Georgina egykori klubja, az Aranyszarvas SE, ahol kislányként futballozott, megemlékezést tartott tiszteletére, több százan rótták le kegyeletüket a helyi sportpályáján virágokkal, mécsesekkel. A hét végén emellett minden Pest megyei mérkőzés gyászszünettel kezdődött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Laczkó Georginára emlékeznek – Forrás: Facebook