Elhunyt Laczkó Georgina, a Nagykáta SE játékvezetője. A 20 éves lány szerdán autóbalesetet szenvedett. Olyan súlyos sérülésekkel szállították kórházba, hogy életét már nem tudták megmenteni.

Elhunyt egy Pest megyei sportoló

Május 6-án, csütörtökön, tragikus hirtelenséggel elhunyt Laczkó Georgina játékvezető – írja Facebook oldalán a Pest megyei Nagykáta SE. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Több Pest megyei csapatban játszott

A 20 éves Georgina játékosként a tápiószentmártoni Aranyszarvas SE és a Ceglédi VSE csapataiban is pályára lépett, majd később játékvezetőként hétről-hétre feltűnt hol a futsal-, hol pedig a labdarúgó-mérkőzéseken! Számtalan alkalommal közreműködött a mi találkozóinkon is.

“Georgina mindig mosolygott”

Laczkó Georgina – Forrás: Facebook

Búcsúznak pályatársai

„A mindig mosolygós lány immáron az égi pályákon fújja a sípot!” – így emlékeznek rá pályatársai.

Autóbalesetet szenvedett

A BudaPestkörnyeke.hu úgy tudja, a 20 éves lány autóbalesetben hunyt el, amikor két személyautó ütközött a Nagykáta és Tápióbicske közötti útszakaszon.

Itt történt a tragédia

A főútra kanyarodott ki az autó

A 20 éves lány a A Honda jobb első ülésén utazott. Az autó egy murvás parkolóból kanyarodott ki a főútra, ekkor ütközött a másik járművel.

Helyszíni felvétel – Forrás: baleset-info.hu

Feszítővágóval emeltek ki több embert

A 3115-ös úton a csúszós aszfalton megpördült egy személyautó, és a szemből érkező kocsinak csapódott. Az egyik jármű utasai kirepültek, a másiké meg éppen ellenkezőleg, beszorultak a roncsba. A nagykátai hivatásos tűzoltók több embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki. 

Megemlékezést tartanak

Az Aranyszarvas SE május 7-én, pénteken este 19.00-tól megemlékezést tart a Cifrakert úti sportpályán, ahol valamennyien leróhatjuk kegyeletünket!

A meccseken is megemlékeznek róla

„Az előttünk álló hétvége valamennyi mérkőzése előtt egy perces néma csenddel adóznak csapataink a fiatalon elhunyt játékvezető emléke előtt!” – írják a Facebookon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a balesetről – Forrás: baleset-info.hu