Vízbe fojtotta 2 hónapos kisfiát egy komlói nő. A gyermekre a nagyszülők találtak rá, de hiába hívták a mentőket, már nem tudtak segíteni rajta. A nő beismerte tettét.

Nyomozás indult

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt nyomoz egy 28 éves nő ellen.   A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vízbe fojtotta gyermekét

A gyanú szerint a komlói nő 2022. május 30-án délután az otthonuk fürdőkádjában vízbe fojtotta a két hónapos gyermekét.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A nagyszülők találtak rá

A kisfiúra az épp látogatóba érkező nagyszülők találtak rá, akik azonnal hívták a központi segélyhívószámot, azonban a kiérkező mentők a csecsemő életét már nem tudták megmenteni.

 Beismerte tettét

A rendőrök az anyát a helyszínen elfogták, majd előállították a főkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a nőt, amely során részletes, beismerő vallomást tett.

Őrizetbe vették

Őrizetbe vették, és kezdeményezik letartóztatását. A bűncselekmény körülményeit a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Vezetőszáron kísérik a nőt a rendőrök

Kiemelt kép: a 28 éves anya a rendőrségen – Forrás: police.hu