Egy férfi 2019. március 13-án nem sokkal 11 óra után Budapest XIV. kerületében, egy Bosnyák téri villamosmegállóban az ott várakozó 69 éves nő nyakából megpróbálta kitépni aranyláncát. A nő védekezett, így a támadó csak az ékszer egy részét tudta elvinni. A rendőrök ó hónap után kaptak el a fickót.

Fényes nappal támadt rá

Csak részben tudtak leszakítani egy 69 éves nő nyakából annak nyakláncát egy 34 éves férfi a zuglói Bosnyák téren. Akkor elmenekült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

9 hónapig bujkálhatott

Hónapokkal később, 2019. december 30-án egy lakásban fogták el a támadót. Addigra sikerült a rendőröknek azonosítani a korábbi támadót.

A végén elmondta

A hatóságok gyanúsítottként hallgatták ki az ügyben a férfit, aki aztán megtört és beismerő vallomást tett.

Az ügyészségen a sor

A rendőrök a rablás miatt indított nyomozást befejezték és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldték az illetékes ügyészség részére.

Döbbenetes videó, a többi ember csak nézi a dulakodást

Lopni voltak

Január 8-án szóltak a rendőröknek, hogy valaki Tapolcán egy lakás nyitott teraszán álló szekrényből ruhaneműket és különböző szerszámgépeket loptak el.

Egy részét megtalálták

A rendőrök 5 nap múlva egy 29 éves helyi és egy 38 éves győri férfit fogtak el. A gyanúsítottak elmondták, hogy az ellopott értékek egy részét elrejtették, másik részét pedig továbbértékesítették. A rendőrök a házkutatás alkalmával megtalálták a lopásból származó elrejtett tárgyakat, melyeket lefoglaltak, és visszaadták azokat a sértettnek.

Ezt is érdekelheti

Fotónk a rendőrségi videóból származik.