Házfalnak csapódott egy határsértőket szállító furgon szerdára virradóra Forráskúton A furgonban 28 határsértő utazott, az embercsempész szintén külföldi volt.

Mindenki kórházba került

A sofőrt a tűzoltók szabadították ki a roncsból. A mentők a baleset helyszínéről, egy kereszteződésből mindenkit kórházba vittek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

És még felelősségre is vonják

A belga sofőrrel szemben tömegszerencsétlenséget eredményező közlekedési baleset okozása és embercsempészés gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Komoly büntetést kaphat

Az embercsempészés bűntette alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Még egy súlyos baleset

Egy teherautó, egy kisteherautó és három személyautó ütközött össze a 405-ös főút 15-ös kilométerénél, a Pest megyei Újhartyán térségében, az újlengyeli elágazás közelében. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon a reggeli órákban forgalmi akadály alakult ki.

Jöttek a mentők

Két személyautó ütközött össze, az egyik jármű pedig árokba csapódott a 351-es főút 7-es kilométerénél, a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tiszaújváros térségében, a Tiszapalkonya felé vezető szakaszon. A tiszaújvárosi hivatásos tűzoltók egy beszorult embert feszítővágóval szabadítottak ki az árokban lévő autóból. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

Kigyulladt autó

Összeütközött egy platós kisteherautó és egy terepjáró Székesfehérváron, a Balatoni úton. Az ütközés következtében az egyik jármű kigyulladt. Az oltás ideje alatt az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

A nyergesvontató nem játék

Nyergesvontatóval ütközött egy személyautó a 68-as főút 34-35-ös kilométere között, Nagyatád és Lábod között. A nyergesvontató az ütközés következtében az árokba hajtott. Egy embert a nagyatádi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki a járműből, és átadták őt a mentőknek. A balesetnél a mentés idejére az utat lezárták.

A temető közelében

Kamionnal ütközött egy személyautó Budapest XV. kerületében, a Szentmihályi úton, a rákospalotai temető közelében. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.

Címlapfotó: MTI/Donka Ferenc