Halálos baleset történt Zalaszentgróton, az áldozat, egy 85 éves nő a saját háza előtt, az út szélén beszélgetett a szomszédjával.

Meghalt egy idős nő

Meghalt egy idős asszony, akit egy kvad gázolt el péntek reggel Zalaszentgrót zalakoppányi településrészén. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a tragédia

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy német férfi vezette a kvadot

A kvadot vezető német férfi pedig a domboldalról ereszkedett le a szűk utcában. Szemtanúk azt mondták, hogy a motor egyszer csak felbőgött, és a férfi elsodorta az út szélén beszélgető idős asszonyt.

Szomszéd még el tudott ugrani

Az áldozat olyan szerencsétlenül esett, hogy a kvad alá szorult. A nő szomszédja még el tudott ugrani a jármű elől.

Mentőhelikoptert is hívtak

Mentőautó és menthelikopter is a helyszínre érkezett, de hiába kezdték meg az újraélesztést, de a sérülési olyan súlyosak voltak, hogy az újraélesztési kísérlet sikertelen volt .Az nem derült ki, hogy hová tartott a négykerekű motort vezető német férfi, aki a szomszéd utcában lakik.

A férfi is kórházba került

Az 59 éves férfi, miután lehajtott a földútról, a domboldalon nagyjából 4 métert zuhant, végül a domb alján fának ütközve állt meg a kvad, a sofőr pedig a jármű alá szorult. Őt a szemtanúk szabadították ki, kórházba került, de zúzódásokkal megúszta a balesetet.

Kvadbaleset Orosházán

2019-ben egy családi rendezvényen ki akarta próbálni ismerőse kvadját egy 39 éves férfi Orosházán. Ittasan ült fel a négykerekű járműre, a tulajdonos kérdésére azonban azt mondta, hogy még nem ivott alkoholt.

Elütötte a házigazdát

A ház előtt az utcán ment egy próbakört, de túl gyorsan hajtott. Amikor visszaért a rá váró társasághoz, nem tudott időben megállni és elütötte az út szélén álló házigazdát.

Alkoholt fogyasztott a férfi

Az ütközés után a kvad tovább sodródott, majd felborult és a jármű vezetője az úttestre esett. A mentők a jármű tulajdonosát súlyos, vezetőjét pedig életveszélyes sérüléssel vitték kórházba. A vizsgálat megállapította, hogy a baleset idején a férfi vérében 2,45 g/l. (ezrelék) volt az alkoholkoncentráció. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: kvad baleset Orosháza 2019-ben – Forrás: police.hu