Meghalt a kórházban az a férfi, aki a vasárnap reggeli nagyfügedi horrorbalesetben a figyelmetlenül sávot váltó autót vezette. Sándort mentőhelikopterrel szállították kórházba, szülei még meglátogatták őt az intenzív osztályon, de beszélni már nem tudtak vele. A baleset miatt 9 gyermek maradt félárván, az egyik áldozat felesége a 8. gyermeküket várja.

Baleset az M3-ason

Megdöbbentő tragikus baleset történt vasárnap hajnalban – írja az Agria Tv Bt a közösségi oldalán. Beszámolójuk szerint Karácsond közelében, az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán ütközött össze két jármű. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Ketten a helyszínen meghaltak

Egy, a leálló sávban, lassan haladó Suzuki vezetője be akart sorolni a forgalomba, azonban nem vette észre a mögötte érkező mikrobuszt és elé vágott. A Suzukiból 3 embert vágtak ki a tűzoltók. 2 ember életét a mentők nem tudták megmenteni.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mentőhelikopter ment a helyszínre

Az ütközés az autópálya nagyfügedi lehajtójánál történt, a személygépkocsi harmadik utasa is megsérült. Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a sérültet súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Meghalt a 3. férfi

Ő a harmadik áldozata a brutális balesetnek, két családapa halt meg mellette – derült ki a Tények hétfői riportjából. A 24 éves férfit életveszélyes állapotban vitték kórházba, azonban már csak gépek tartották életben. Szülei ugyan látták még a fiukat, de beszélni már nem tudtak vele.

Nem volt esélye

„Voltunk a kórházban, de ott már megmondták, hogy nincs lehetőség a túlélésre” – mondta a gyászoló apa a Tényeknek. Az intenzív osztályon a szülők még be tudtak menni hozzá, de beszélni már nem tudtak vele.  „Gépekre volt kötve, infúziókra volt kötve, már nem is volt önmaga, gépek tartották életbe. Felfoghatatlan ez számunkra”.

Ebben az autóban utazott a három férfi

Forrás: Agria TV

Hárman haltak meg

A három férfi Budapestről tartott haza a Heves megyei Ártányra. Az autót Sándor, a baleset harmadik áldozata vezette. Az édesapja szerint 2019 óta volt jogosítványa, napi szinten vezetett. A szülők szerint soha nem volt vele semmi probléma.

Segít az önkormányzat

A gyászoló családokat a helyi önkormányzat segíti. A polgármester szerint a temetési költségeket is állják, amennyiben a gyászolók azt nem tudják kifizetni, sőt, kamatmentes kölcsönt is adnak nekik, amennyiben igénylik azt.

9 gyermek maradt félárván

A 29 éves Károlynak hét gyermeke maradt félárván, felesége a nyolcadik gyermekükkel terhes, míg Krisztiánnak, a másik áldozatnak, pár hónapja született a második gyermeke. A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: Agria TV