Egy háromfős társaság kötött bele egy utasba a 3-as villamoson. A BRFK garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

Villamoson

Két nő és egy férfi zaklatni kezdett egy utast a 3-as villamoson Zuglóban, akit a férfi meg is ütött. A nő leszállt a villamosról, de a háromfős társaság követte és tovább zaklatták. Az eset még júniusban történt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Videó

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A rendőrség szemtanúk jelentkezését várja

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható két nőt vagy a férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyeikkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Fura a videó

Elsőre azt hinné az ember, hogy talán ismerték a zaklatott fiatal nőt, de aztán kiderül, hogy csak szórakoznak vele. Az inzultált lány ráadásul egy terelő mozdulatot is tesz a fiatalember felé, amely láthatóan felbosszantja.

Kővel dobálta a villamost

Tegnap számoltunk be arról, hogy a 24.hu olvasójára hivatkozva írja, hogy megtámadáták a 41-es villamost az éjjel. A mentők vitték kórházba a vezetőjét, egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen állapotban van, de sérülései könnyebbek.

Járműnek is baja esett

A rendőrség is megerősítette a hírt, és hozzátették: a jármű is megrongálódott, nem csak a középkorú férfi sérült meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nyomoznak

A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított nyomozást közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény gyanúja miatt, az elkövető felkutatása folyamatban van.

Leszbikusokat inzultált

A Kékvillogó.hu számolt be arról az esetről amikor tavaly szeptemberben, a késő esti órákban egy férfi utazott az egyik budapesti villamoson. Amikor meglátta, hogy két nő fogja egymás kezét, szexuális irányultságuk miatt szidalmazni kezdte őket.

Megöléssel fenyegetőzött

Majd azzal fenyegette meg őket, hogy a nála lévő 9 cm pengehosszúságú bicskával nyakon szúrja, megöli őket. A nyitott pengéjű bicskával többször szúró mozdulatot tett a két nő irányába. A férfi rendbontó magatartását a villamos vezetője szakította félbe.

Közbelépett a villamosvezető

A sofőr, amikor meghallotta a nagy kiabálást, felszólította a férfit, hogy fejezze be a fenyegetőzést. A villamosvezető a végállomásnál a férfit leszállította a járműről, míg a két nőt a BKV tartózkodójába kísérte. Az elkövető a két nőt még egy darabig a megállóból figyelte, majd elhagyta a helyszínt, ahova kis idő múlva visszatért: ekkor fogták el a rendőrök.

Címlapkép a rendőrségi videóból való.