Egy kétgyermekes édesanya vesztette életét abban a szörnyű balesetben, ami a 4918-as számú úton, a Nyírcsaholy és Nagyecsed közötti szakaszon történt. A mátészalkai asszonnyal ült a kocsiban egyik gyermeke is, ő saját lábán hagyta el a gépjárművet. A félfrontális ütközés sérültjeihez mentőhelikoptert is hívtak.

A helyszínen életét vesztette

A rendelkezésre álló adatok szerint vasárnap 15 óra körül két autó ütközött össze a 4918-as számú úton, a Nyírcsaholy és Nagyecsed közötti szakaszon – adta hírül a rendőrség.  A baleset során egy 38 éves mátészalkai asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. További két embert a mentők kórházba szállítottak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Gyorshajtás okozhatta a tragédiát

A balesetet nagy valószínűséggel a túl nagy sebesség okozhatta, de a műszaki hiba sem zárható ki egyértelműen. Nagyecsed felől közlekedett az a személygépkocsi, amiben a 38 éves kétgyermekes édesanya kisebbik gyermekével a nagymamához tartott Nyírcsaholyba.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ebédet vitt a nagymamának

A Friss Média úgy tudja, hogy a nő ebédet vitt a nagymamájának, aki egyetlen élő rokona. A baleset áldozata több éttermet is üzemeltetett, és második párjával nevelte a két gyermeket.

Majdnem ütközött egy terepjáróval

A szemtanúk szerint a nő előbb majdnem egy BMW terepjáróval ütközött, miután elhagyta a kanyart, a gépkocsija „kacsázni” kezdett. A terepjárót vezető hölgy érzékelte, hogy a személygépkocsi nagy sebességgel jött, de az ő gyors reagálásának köszönhetően elkerülték az ütközést.

Egy órán át küzdöttek érte

A szerencsétlenül járt asszony azonban a nem sokkal később érkező másik személygépkocsival félfrontálisan ütközött. Közel egy órán keresztül próbálták megmenteni az életét a hivatásos tűzoltók, miután feszítő-vágó berendezés segítségével kiemelték őt a roncsból. Sajnos a többszöri újraélesztés sem járt sikerrel.

Karcolásokkal megúszta

A lap értesülései szerint a gépkocsijában utazó gyermek karcolásokkal úszta meg a balesetet, és saját lábán szállt ki a gépkocsiból. A másik személygépkocsit egy 23 éves fiatal nő vezette. Őt megfigyelésre kórházba szállították.

A tragédia helyszíne

A tragédia helyszíne

A tragédia helyszíne

Teljes útzár

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat Nagyecsed, illetve Mátészalka irányába terelték el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: Friss Média. További képek: traffipax Mátészalka és környéke