Kistestvért szerettek volna, hármas ikrei születtek egy tűzoltónak és feleségének, Andreának. Bukovinszki Krisztián tűzoltó törzsőrmesternek és családjának alaposan megváltozott az élete: június 14-én a délelőtti órákban megszületett Kende, Lotti és Hanga.

Hugicát szerettek volna fiúk mellé

Csaknem fél évvel ezelőtt még Bukovinszki Krisztián tűzoltó törzsőrmester sem gondolta, hogy egyik percről a másikra megváltozik az élete – írta közösségi oldalán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közösségi oldalán. A kecskeméti hivatásos tűzoltó-parancsnokság beosztott tűzoltója és felesége, Andrea már jó ideje gondolkodtak azon, hogy Milán fiuk mellé milyen jó lenne egy hugica. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csoda a vizsgálaton

A teszt pozitív lett, de az igazi csoda még csak itt következett: a vizsgálaton (melyet Andrea, a szolgálatban lévő Krisztián és az egész „C” szolgálati csoport is végigizgult ) kiderült, a felvételen A” baba, „B” baba és „C” baba is szerepel.”

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Világra jött Kende, Lotti és Hanga

Vagyis egyértelművé vált, hogy a család hármas ikreket várt! 2023. június 14-én 8:56, 8:58 és 8:59 perckor érkezett meg a nagyvilágra Kende, Lotti és Hanga. Az anyuka és a pici babák is jól vannak, az apuka pedig nem is lehetne boldogabb.

Hugicát akartak Milán mellé

Araszoltak az autók

A Kékvillogó.hu írt korábban arról, hogy kilátástalannak tűnt annak a párnak a helyzete, akik a kórházba siettek Budapesten, a 9. kerületben egy forgalmas időszakban. Az apa leintett két rendőrt, akik éppen arra jártak. Batizi-Pócsi Kristóf rendőr törzsőrmester és Szokolai Dárius őrmester volt az

Odarohant a férfi a rendőrökhöz

Az apa megragadta a lehetőséget, és amint meglátta a rendőröket, futni kezdett feléjük. Batizi-Pócsi Kristóf azt mondta, felfigyelt rá, ahogy egy ideges, verejtékező férfi rohant felé. Rögtön közölte, hogy elfolyt a felesége magzatvize, és segítségre van szükségük, hogy eljussanak a kórházba.

Beindult a szülés

A rendőr a saját szemével meggyőződött arról, hogy igazat mond a férfi. A zsaruk engedélyt kaptak rá, hogy a megkülönböztető jelzés használatával felvezessék a párt a kórházig. Óvatos tempóban, de megindultak a 8. kerületi kórház irányába.

Gyorsan odaértek

Mindössze hét percre volt szükség, hogy a rendőrök bekísérjék a párt az egészségügyi intézménybe. Amíg a férfi beszaladt a kórházba, addig a hidegben az egyenruhások vigyáztak a fűtött gépkocsiban a vajúdó kismamára. Az asszony végül egy ikerpárt hozott a világra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotók: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság