Többször is brutálisan megverte élettársát egy szabadszállási férfi. A nő emiatt életveszélyes sérülést is szenvedett. A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség vádat emelt a férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt.

Ismerték egymást

A férfi és élettársa korábbról is ismerték egymást. 2019 augusztusától 2020. január 7-ig pedig kapcsolatban is voltak – olvasható a keol.hu oldalon.

Bántalmazta a nőt

Az együtt töltött idő alatt azonban a férfi többször is bántalmazta a nőt. Leköpdöste, valamint trágár módon szidalmazta is őt.

Rettegett az élettársától

A nő nem mert védekezni, mert a férfi agresszív természete és erőfölénye miatt félt tőle. A kapcsolat ideje alatt orvoshoz sem ment el.

A földön is rugdosta

2019 novemberének végén a férfi ököllel és horgászbottal is ütötte élettársát, mert a nő nem vett neki levest. Az áldozatot még földön fekve is rugdosta.

Visszament hozzá

Pár nap múlva a nő elmenekült az édesanyjához, azonban két héttel később visszament a vádlotthoz. A férfi fogadkozott, hogy nem bántja többet. Ezt azonban nem tartotta be. 2020 január elején újra megverte élettársát, leköpte, valamint sértegette is.

Végleg szakított

A nő január 7-én elment a testvéréhez. Másnap pedig sms-ben közölte a férfival, hogy szakít vele.

Visszautasított a férfit

A vádlott ezt nem akarta elfogadni. Két nappal később elment a sértetthez, és arra kérte, menjen vissza hozzá. A nő elutasította a kérését.

A testvére közbelépett

Ekkor a férfi ököllel ütötte mellkason a nőt. A további verést az áldozat testvére állította meg.

Életveszélyesen megsérült

A bántalmazások miatt a nő 8 napon túl gyógyuló csonttöréseket szenvedett. Ezenkívül életveszélyes megsérül a lépe is. A férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség.

Kiemelt kép: illusztráció