Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy fiatal férfi, amikor pénteken este kerékpárjával belehajtott egy munkagödörbe Sopronban. A férfit kórházba szállították, már csak gépek tartják életben, szerveivel több ember életét menthetik meg.

Baleset Sopronban

Kábelcserét végeztek a Sopronban, a Balfi úton, az épülő óvoda közelében. ezért ásták ki a mély árkot. Ehhez a munkához volt szükség arra a mély árokra, amibe pénteken este a munkából hazafelé tartva egy 36 éves soproni férfi kerékpárjával belezuhant. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kórházba vitték

Még mindig talány, vizsgálatok fogják tisztázni, hogy a kivitelezők kellően jelezték-e a felbontást. Dániel olyan szerencsétlenül esett és olyan súlyos fejsérüléseket szenvedett, hogy kórházba kellett szállítani. 

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Beállt az agyhalál

„Kedden kaptam a kórházból a hírt, hogy a fiamnál sajnos beállt az agyhalál. Gépek tartják életben, hogy a szerveit más betegek megkaphassák” – mondta a kisalföld.hu-nak Szili Mihályné, Dániel édesanyja.

Borászatban dolgozik

Az édesanya azt mesélte, hogy péntek reggel úgy ment el a fia dolgozni, hogy később jön haza. Dániel egy borászatban dolgozik, és szüret idején sokkal több a munka, ezért az asszony nem is aggódott, hogy 5 óra körül még nincs otthon a fia.

Senki nem vette fel a telefont

„Kint dolgoztam a kertben, s amikor bementem, láttam, hogy negyed hatkor volt tőle egy nem fogadott hívásom. Rögtön visszahívtam, kicsöngött, de nem vette fel senki. Hogy most ő hívott, vagy valaki más a telefonjáról, azóta sem derült ki. Ez­­után óránként csörgettem, de semmi válasz” – mondta megtörten Szili Mihályné.

Felhívta a kórházat

Az édesanya szinte alig aludt éjszaka, pedig akkor még nem is tudta, hogy mekkora a baj. Reggel felhívta fia munkaadóját, aki azt mondta, hogy Dániel péntek délután haza indult. Az asszony csak ezután tárcsázta a soproni kórház sürgősségi osztályát.

Rosszabbodott az állapota

„Ott tudtam meg, hogy beleesett egy kétméteres árokba és többféle sérülése van, az intenzív osztályon ápolják. Besiettünk a kórházba, ahol egy orvos azt mondta, amikor bekerült hozzájuk, még magánál volt, beszéltek vele. Aztán rosszabbodott az állapota, újraélesztették, majd gépekre kellett tenni, végül pedig kedden közölték a borzasztó hírt”.

Kicsit zárkózott volt

Az édesanyja és a munkaadója is azt mondta, hogy Dani nagyon jóravaló, szorgalmas fiatalember volt. Mindig becsülettel, lelkiismeretesen elvégezte a rábízott feladatokat. Nem nősült meg, kicsit zárkózott volt, az édesanyjával élt. Hogy hogyan lesz tovább, azt még nem tudja a család. 

Nem tudott vele beszélni

„Végtelenül bánt, hogy akkor, péntek este nem hallottam meg a telefont, és nem tudtam vele beszélni. Az is lehet persze, hogy akkor már valaki más akart értesíteni a balesetről az ő készülékén” –mondta az édesanya.

Szervei tovább élnek

A tragédiában egyfajta megnyugvást jelent számára, ha a fia szervei valaki másban tovább élnek. Reméli, jó embert segítenek vele. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: ebbe a munkagödörbe esett be a fiatal férfi – Forrás: nalunkujszo.com