A balesetet szenvedett család szerint a kamionos a tájat nézte, mielőtt belerongyolt a lerobbant személyautóba. Kiderült az is, hogy egy második gyermeküket váró édesapa is ült az autóban.

Lerobbantak a híd közepén

A Kékvillogó.hu is beszámolt arról a brutális balesetről, ami a napokban történt. Egy műszaki hibás autó megállt a Kőröshegyi völgyhíd közepénél és várakozott. Az elakadásjelző háromszöget azonban nem tették ki, nem volt az utasokon láthatósági mellény és néha vissza is ültek az autóba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A szalagkorlát alá gyűrte az autót

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. tájékoztatása szerint egy érkező kamion aztán begyűrte az autót a szalagkorláthoz. A ma közzétett kamerafelvételeken jól látszik, hogy a teherszállító sofőrje valószínűleg figyelmetlen volt, nem vette észre, hogy kilóg az Opel hátulja. A monstrum letarolta a személygépkocsit, és szinte hihetetlen, de mindenki túlélte az esetet.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Videó a balesetről

Az esetről készült megdöbbentő videót itt lehet megtekinteni:

https://www.facebook.com/mkifzrt

Dolgoztak az őrangyalok

A Blikk most újabb részleteket tudott meg a balesetről. Vágó Ivett párja volt az egyik résztvevője a balesetnek, azt mesélte, hogy a férfi kollégája vezette az öreg járgányt, ami alig bírt felvánszorogni a hídra. Sőt a közepénél egyszerűen felforrt a hűtővíz.

Indultak volna…

Kicsit vártak hát, félreálltak, új vizet tettek a hűtőbe. Nem gondoltak bajra, ment a vészvillogó, többen el is mentek mellettük. Már éppen indultak volna, amikor megtörtént a baj.

Fékezés nélkül

Az egyik utas észrevette, hogy egy érkező kamion sofőrje nem figyel, az út helyett a gyönyörű tájat nézi. Igyekeztek neki integetni, de nem lassított. Fékezés nélkül ment neki az álló autónak.

Átrepült a kocsi jobb oldalára

„Az élettársam először oda sem mert nézni a roncsra, mert tudta, hogy barátja a vezetőülésben ült, amiből semmi nem maradt. Aztán egyszer csak meglátta a fejét hátul, onnan mászott ki, hihetetlen szerencsével. Nem volt bekötve, az ütközés pedig olyan szögben történt, hogy átrepült az autó jobb oldalára” – mesélte Ivett.

Ép bőrrel megúszták

„Tele volt kisebb sebekkel, a párommal együtt a siófoki kórházba vitték őket, de ő csak akkor szólt nekem, amikor az ötórás vizsgálat után mindkettőjükről kimondták, hogy gyakorlatilag ép bőrrel úszták meg ezt a karambolt” – mesélte a férfi párja a lapnak.

Dolgoztak az őrangyalok

Kiderült az is, hogy Ivették szeptemberre várják a második babájukat. „Belerokkantam volna, ha elvesztem a születendő kislányom apját úgy, hogy még nem is látták egymást. Dolgoztak az őrangyalok azon a délutánon a Kőröshegyi völgyhídon” – tette hozzá. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotó: Facebook/ Mobile Truck Kft.