Tragédia történt egy olaszországi az álomnyaraláson. Két magyar férfi fulladt a tengerbe, amikor úgy döntöttek, hogy a kedvezőtlen időjárás ellenére úsznak egyet. Az egyikük felesége kétségbeesve hívott segítséget, de a kiérkező mentők már nem tudtak segíteni rajtuk.

Két férfi járt szerencsétlenül

A tengerbe fulladt két magyar turista Olaszországban. A 46 és 48 éves férfi Toszkánában, Livorno közelében, a homokos strandjairól híres Rosignanónál ment be a tengerbe. Annak ellenére döntöttek így, hogy kedvezőtlen volt az időjárás. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem tudtak rajtuk segíteni

A kiérkező mentők nem tudtak segíteni rajtuk, már csak a halál beálltát tudták megállapítani. A tgcom24 azt írta, hogy a két turista a vízbe ugrott, de a rendkívül viharos tengerből nem tudtak kijönni a partra.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egyikük felesége hívott segítséget

A mentőegységeket azonnal riasztották, de erőfeszítéseik hasztalanok voltak. A Fine folyó torkolatánál történt balesetet a két férfi egyikének felesége jelentette. a nő a szárazföldön maradt, mikor a férfiak a vízbe ugrottak.

Eszméletlen állapotban

A két úszó közül az egyik már eszméletlen volt, mikor az azonnal kiérkező mentőegységek rátaláltak és visszavitték a partra. Ott a mentők több mint 20 percig próbálta újraéleszteni, mielőtt megállapították a halálát.

Búvárok hozták a partra

A második úszót tűzoltóhelikopter segítségével találták meg. Búvárok hozták a partra, de esetében is hasztalanok voltak az újraélesztési kísérletek.

Drámai baleset

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról néhány hete, hogy három férfi kenuzás közben eddig tisztázatlan körülmények között a Dunába borult Dunasziget külterületén, ketten ki tudtak úszni, egyikük azonban elmerült a vízben.

Nem tudták megmenteni

Az esettől 70-80 méterre a borulás helyszínétől megtalálták a férfit, akinek életét a mentőszolgálat munkatársai hosszas újraélesztési kísérlet ellenére sem tudták megmenteni. A balesetben 47 éves fővárosi férfi vesztette életét. A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság vizsgálja az esetet.

Kétségbeesett keresés

Ahogy a BudaPestkörnyéke.hu megírta: napokon át kétségbeesetten keresték azt a 20 éves fiatalt, aki Siófokon tűnt el. A helyszínről származó információk szerint N. Alex egyik fiatal barátjával ment le a Balatonra, a fiú pedig egy délutáni strandolás közben ment bele a vízbe, amikor egyik pillanatról a másikra nyoma veszett.

Megtalálták

Néhány nappal később aztán megérkezett a hír: megtalálták a fiatalember holttestét. A Tények tudósítása szerint Alex a barátnőjével vizibiciklizett, amikor megtörtént a baj. A fiú lecsúszott a csúszdán, majd elmerült. Állítólag nem tudott úszni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció