Egy autós nem adta meg az elsőbbséget, ebből lett a baj. A felelőtlen sofőr ellen eljárást indítottak.

Hétfő délután történt

Szegeden hatalmas baleset történt ma délután 14:40-kor. Egy autós a Dobó utcából kanyarodott volna a Bem utcára, azonban ezt nem kellő körültekintéssel tette. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A rendőrség fotója a balesetről

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nekiment egy busznak az autós

A Bem utcán, védett útvonalon haladt egy menetrendszerinti buszjárat. Az autó a busznak ütközött, majd a busz egy fának csapódott. A balesetnek voltak személyi sérültjei is.

A busz egyik ajtaja ki is szakadt a baleset következtében

A járművek eltorlaszolták az utat, ezért egy időre le is kellett zárni

A sofőrök mellett utasok is ápolásra szorulnak

A két sofőrt a mentők kórházba szállították. Rajtuk kívül kilenc utas sérült még meg annyira, hogy őket is a mentő vitte el. Állapotukról további információt egyelőre nem közölt a rendőrség.

A busz eleje teljesen szétroncsolódott

A busz a fának csapódva állt meg

Komolyabb fennakadást okozott a baleset

A baleset miatt a műszaki mentés idejére a teljes útszakaszt lezárták. A forgalmat a környező utcákba terelték. A Szegedi Rendőrkapitányásgon tömegszerencsétlenséget okozó közúti baleset okozása vétsége miatt indult eljárás. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Még a járdát is üvegszilánkok borították be

Kiemelt kép: a balesetben megsérült járművek – Forrás: Police.hu