Két pécsi tolvaj lopott arany ékszereket, amelyeket a rendőrök az eljárás során lefoglaltak, és most vissza akarják adni azokat a jogos tulajdonosaiknak. A Baranya megyei, szigetvári rendőrök várják azok jelentkezését, akik felismerik a tőlük eltulajdonított ékszereket.

Ékszereket loptak

Lopás miatt folytatnak nyomozást a szigetvári rendőrök azzal a két pécsi férfival szemben, akik 2020 júniusában betörtek egy szigetvári házba, majd onnan porcelánokat és arany ékszereket loptak el. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Szigetvári házba törtek be

Lefoglalták az ékszereket

A nyomozók az egyik tolvaj lakásán megtartott házkutatás során több zálogjegyet is találtak. A zálogházban lévő ékszereket lefoglalták, ugyanakkor azokról kiderült, hogy nem is az említett szigetvári, hanem feltehetőleg egy korábbi betörésből származhatnak.

Több ékszernek is keresik a gazdáját

Több arany ékszer is előkerült

Apró, aranyozott karikák is várják, hogy hazavigyék őket

Egy aranyozott angyalt is lefoglaltak a rendőrök

Visszaadnák az ékszereket

A szigetvári egyenruhások várják azok jelentkezését, akik felismerik a tőlük eltulajdonított, képeken látható ékszereket.

A drága ékszerek tulajdonosait várják a szigetvári rendőrök

Aki bármi információval rendelkezik az ékszerekkel kapcsolatban, lépjen kapcsolatba a rendőrökkel!

A lakosság segítségét kérik

A szigetvári rendőrök kérik, hogy aki információval rendelkezik az ékszerekkel kapcsolatban, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, továbbá névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112 központi segélyhívó számon, illetve jelentkezzen személyesen munkaidőben (h-cs: 8 – 16; p: 8 – 13) a Szigetvári Rendőrkapitányságon. A Kekvillogo.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Lefoglalt arany ékszer – Forrás: Police.hu