Több mint egy hete aggódik a családja egy 22 éves fiúért a fővárosban. Márk hat nappal az eltűnése után ugyan jelzett testvérének, hozzátartozói azonban továbbra is bizonytalanok. Egyelőre sok a kérdés és a rejtély a fiatalember eltűnése kapcsán.

Nem ment haza

Nem ment haza múlt csütörtök óta Márk, aki édesapjával és egy közeli családtagjával, fogadott testvérével Zsolttal él egy házban. A fiú családtagjai és barátai minden megtesznek azért, elérjék őt, ám szerettük napokon át semmilyen csatornán nem reagált a megkeresésekre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A 11. kerületben dolgozik

Márk a 11. kerületi Pizza Kingben dolgozik, ott látták utoljára pont egy hete. A fiú egy hét után végre reagált a család egyik üzenetére, és azt írta, hogy a Balatonnál, Csopakon van és ne aggódjanak érte.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Aggódik a család

A rövid szöveges üzenet azonban nem nyugtatta meg teljesen a családot. A férfi azt is jelezte, hogy hamarosan hazautazik, így be tud menni dolgozni. Az azonban, hogy mi történt a Balaton északi partján, ahol valószínűleg rokonai és barátai sincsenek a fiúnak, még nem derült ki.

Jóravaló fiú

Az aggódó testvér szerint Márk jóravaló fiú, így nem feltételezi róla, hogy bármi rosszba keveredhetett volna, amiatt viszont nyugtalan, hogy esetleg valami nyomasztja, amit nem akart velük megbeszélni, írja a Metropol.

Nyoma veszett

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy eltűnt a Máltai Szeretetszolgálat munkatársa. A férfi hazaindult, de útközben nyoma veszett, nem érkezett meg az otthonába. Lánya kétségbeesetten kereste, majd a rendőrség is bekapcsolódott a kutatásba. László mobiltelefonja még napokon át kicsöngött, sokáig mégsem találtak rá. 

Látták kifelé menni a városból

A férfi Pécsett, a Máltai Szeretetszolgálatnál dolgozott. „Vasárnap bezárták az épületet egy kolléganőjével, akit még elvitt autóval, egy fehér 1500-as Ladával Pécsen belül. Egy kamerafelvételen látható, hogy ezután kifelé ment a városból Pécsvárad felé, de oda már nem érkezett meg.

Megtalálták, de későn

Csütörtökön aegy civil, eltűnteket kereső csoport a Facebookon jelentette be, hogy Lászlót megtalálták, de már későn. „Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a vasárnapi napon autóval Pécsen eltűnt (…) Lászlót egy volt laktanya területén megtalálták, életén azonban már nem lehetett segíteni” – írták.

Vizsgálják a körülményeket

„Halálának körülményeit a rendőrség vizsgálja. Minden segítőnknek köszönjük szépen munkájukat. Családjának őszinte részvétünket fejezzük ki” – tették hozzá. „A haláleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja a Pécsi Rendőrkapitányság, amelynek részleteiről jogszabály engedélyének hiányában nem áll módunkban tájékoztatást adni” – írta a Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Baleset vagy öngyilkosság

A férfi vagy természetes úton halt meg, vagy baleset érte, vagy önkezűleg vetett véget életének. A lap úgy tudja, a férfira autójában bukkantak rá, ami egy bokros részen állt az elhagyatott laktanya területén. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: az eltűnt fiú. Fotó: Facebook