Kigyulladt egy tanya tegnap késő este Békéscsaba külterületén, a Szarvasi út közelében. A tűz egy meggyulladt tárolóról terjedt át a szomszédos főépületre és melléképületekre. A békéscsabai és a gyulai hivatásos tűzoltók a közel kétszáz négyzetméteren égő épületrészeket és az udvaron tárolt eszközöket öt vízsugár és kéziszerszámok segítségével eloltották, majd a területet egy hőkamerával átvizsgálták. 

A tulajdonos is megégett

A tűzeset során az épületekben jelentős anyagi kár keletkezett, valamint egy udvarról kimenekített személyautó is károsodott. A tűz oltását a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányította. Az esettel kapcsolatosan a tulajdonos könnyű égési sérüléseket szenvedett, őt a mentőszolgálat további megfigyelésre kórházba szállította. Nagy kérdés mi okozhatta a tüzet. Egyelőre vizsgálják, vélhetően elektromos hiba lehetett a kiválto ok.

Óriási lángokkal égett az épület

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Sok tűzoltó dolgozott a lángok eloltásán

Ennyi maradt az autóból

Hajnalig dolgoztak a tűzoltók

Képek forrása: Katasztrófavédelem/Békéscsaba HTP