Közúti közlekedési baleset történt kedden dél körül a 7202-es számú úton, Sárszentmihály közelében, ahol egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze. Kecskemét térségében kamionok koccantak össze, Győr-Moson-Sopron megyéében pedig fának hajtott egy autó.

Konténerszállító ütközött

Összeütközött egy személyautó és egy konténerszállító tehergépkocsi a Sárkeszi és Sárszentmihály közötti útszakaszon. Az ütközés következtében mindkét jármű az árokba borult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Autóba szorult ember

A személygépkocsiba egy ember beszorult, őt a székesfehérvári hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Teljes lezárás

A műszaki mentés és a baleset helyszínelése alatt teljes volt sz útzár, amelyet csak 15 óra után oldottak fel.

Két kamion ütközött

Összeütközött két kamion a 445-ös út 4-es és 5-ös kilométere között, Kecskemét térségében. Az esethez a kecskeméti hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az egyik járműből.

Olaj az úttesten

Nagy mennyiségű olaj került az úttestre, ezért az érintett útszakaszon forgalomkorlátozásra kell számítani – tájékoztatott a Katasztrófavédelem.

Fejtetőre állt

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy szerencsésen megúszta mai balesetét az a sofőr, aki fejtetőre állt autójával a 31-es főúton.

A sofőr ki tudott szállni

A járműben csak a sofőr utazott, aki a rendőrség segítségével a Sülysáp Önkéntes Tűzoltó Egyesület megérkezése előtt kiszállt.

Fának ütközött és felborult

Ugyancsak közlekedési baleset történt az 1406-os úton Halászi és Máriakálnok között kedden kora délután. Az elsődleges információk alapján egy Daewoo személygépkocsit vezető férfi közlekedett Halászi irányából amikor Máriakálnok határában egy kanyarban megcsúszott, fának ütközött és oldalára borult.

Megúszta

A helyszínre mentőkön kívül a Mosonmagyaróvári Hivatásos Tűzoltókat riasztották. A járművezető a baleset során nem sérült meg. A helyszínen egy sávon, váltakozva halad a forgalom. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció