A bűnös férfi egy internetes társkeresőn kereste a lehetőséget arra, hogy pénzért gyerekeket szállítsanak neki Győrbe. A rendőrök gyermekprostitúció kihasználása miatt indítottak büntetőeljárást a férfival szemben, az elfogásukról készült videójukat pedig a cikk alján mutatjuk.

Gyerekekre hajtott

Egy 42 éves gyömörei lakos ellen indítottak a rendőrségen büntetőeljárást, mivel a férfiről kiderült, hogy társkeresőn próbált gyerekeket találni, akiket pénzért cserébe áthívhatott volna magához. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Győri férfit fogtak el

Interneten ismerkedett

A rendőrök februárban értesültek róla, hogy az egyik netes társkeresőn egy férfi azt kereste, hogyan tud gyerekkorú fiúkkal közelibb kapcsolatba kerülni. Ehhez pedig mindenre hajlandó lett volna, még fizetett is volna a találkozókért.

Fizetni akart a gyerekekért

Amint azt a nyomozómunka során megállapították, a győri férfi még fizetni is hajlandó lett volna, hogy cserébe gyerekeket szállítsanak neki Győrbe. A férfi nagyon ki lehetett éhezve, mert a legújabb beszélgetése során még az sem tűnt fel neki, hogy a rendőrökkel beszélt meg egy találkozót.

Elfogták

Miután sikerült beazonosítaniuk a férfit, találkozót szerveztek a rendőrök, amelyre a férfi hozta is magával az előre megbeszélt összeget. Ugyanakkor a nagy meglepetésére nem a gyerekek, hanem a rendőrök fogadták, akik azonnal le is teperték a földre a perverz férfit, majd rátették a bilincset.

Vallott a kihallgatásán

Elfogását követően a győri férfi beismerő vallomást tett, amely során kiderült, hogy korábban is volt hasonló bűne. Elmondta, hogy hasonló jellegű szexuális bűncselekményért már elítélte a bíróság.

Letartóztatták

Kihallgatása után a rendőrök őrizetbe vették a verték, majd a Győri Járásbíróság letartóztatását rendelte el.

Érden gyűjtötte a felvételeket egy másik elkövető

Az érdi ügyészség 6 év börtönt, és 6 év közügyektől eltiltást kért arra a férfira, aki kiskorú gyerekeket akart rávenni arra, hogy meztelen képeket küldjenek neki. A győri férfihoz hasonlóan ő is az interneten ismerkedett, de ő inkább gyűjtötte a képeket, videókat, semmint találkozott a gyerekekkel. Amikor a nyomozók kutatást tartottak a férfinál, több száz felvételt találtak a gépén, amelyeket lefoglaltak. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Videón a győri elfogás

Kiemelt kép: Részlet a rendőrségi videóból