Meghaltak a sofőrök, amikor frontálisan ütközött két személyautó Berhida és Pétfürdő között május 4-én délután. Az egyik autóban egy kismama is megsérült. Cikkünk végén felkavaró felvételeket láthatnak a helyszínről.

Ketten meghaltak

Két ember életét vesztette abban a frontális balesetben, ami Pétfürdő és Berhida között történt csütörtök délután – tájékoztatott a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy kismama megsérült

A Delta Hírek úgy tudja, hogy a két sofőr halt meg, egy kismama pedig megsérült. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, jelenleg teljes útlezárás mellett dolgoznak.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Frontálisan ütköztek

A katasztrófavédelem információi szerint frontálisan egymásba rohant két személygépkocsi Berhida közelében, a 7207-es út Pétfürdő felé vezető szakaszán. Az autók az árokba csapódtak. 

Feszítővágóval szabadították ki őket

Mindkét járműbe beszorult egy-egy ember, akit feszítővágóval szabadítottak ki, majd átadtak a mentőknek a műszaki mentést végző pétfürdői és balatonfűzfői hivatásos tűzoltók. 

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotók: Veszprém vármegyei rendőrség