A 80-as évek sztárja, Szőnyi Ildikó az áldozata a vasárnapi vasúti tragédiának. Az egykori topmodell, Győrtől nem messze, autójával a sínekre hajtott, majd ott várta meg a vonatot. Az ütközést nem élte túl. Pár napja arra utalt Facebook oldalán, hogy súlyos beteg és meg fog halni.

Vonatbaleset Győrnél

Szörnyű baleset történt Győr és Nyúl között, amikor egy közlekedő személyvonat elé hajtott egy zöld színű Opel Mokka típusú gépkocsi a 82-es főúti vasúti átjárójában vasárnap késő este.

Meghalt a sofőr

A vonat mintegy száz méter hosszan tolta a járművet maga előtt, amelynek vezetőjét a pannonhalmi hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve emelték ki a kocsiból, őt a gyors beavatkozás ellenére sem sikerült megmenteni, a helyszínen életét vesztette.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A síneken parkolt

 A vonaton utazó két személyhez mentesítő autóbuszt küldött a vasút társaság. A Baleset-info értesülése szerint a gépkocsit vezető 55 év körüli nő, mielőtt a sorompók lezárultak volna, járművével leparkolt a sínen, és megvárta az érkező vonatot.

Ezzel az autóval hajtott a sínekre Szőnyi Ildikó

Forrás: baleset-info

Topmodell halt meg

Marjai Judit, egykori modell és fotós kedden Facebook oldalán búcsúzott a ’80-as évek topmodelljétől, Szőnyi Ildikótól. Akkor derült ki, hogy a nyúli vonatbaleset áldozata a volt manöken.

Marjai Judit is búcsúzik

„Búcsúzom…. Szegény Ildi , remélem most már könnyebb neked. Részvét a családnak és persze Ildi emlékének. Milyen vidám fiatal lány volt , de az utóbbi évei tele voltak betegséggel , csalódással , lelki szenvedéssel . Nagyon sajnálom ! Néhány ève megkeresett , hogy újra fotózni szeretne , megtettem amit kért . Szép volt ismét, de a lelki békèjét már sehol se találta” – írta Marjai Judit, aki az általa készített fotókat is csatolt Facebook oldalán.

Marjai Judit fotója

Forrás: Facebook/Marjai Judit

Halála előtt posztolt

Szőnyi Ildikó a Facebook-oldala tanúsága szerint sem érezte jól magát az utóbbi időben. Egy nappal halála előtt, augusztus 27-én, ezt írta: „Ne írjatok, köszönöm”.

Azt írta, meg fog halni

Néhány órával korábban pedig döbbenetes mondatok jelentek meg az oldalán: „Hál’ istennek meghalok, úgyis az egész család és mindenki a vagyont akarja, így sikerül”.

20 kilót fogyott

A posztban pedig a helicobacter pylori fertőzésről szóló cikk van. Azt is írta korábban, hogy 20 kilót fogyott. Még korábbi posztjai pedig szintén komoly magánéleti és egyészségügyi problémákra utalnak.   A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Pályafutása

Szőnyi Ildikó az 1980-as évek egyik ismert modellje volt. Az első fotózása, alig 17 évesen, a Gabi-Mami újság szerkesztőségénél volt. Később Bacsó Béla fotóművésszel fotózta első címlapját. Az Ez a Divat című magazin hasábjain is megjelentek fotói. Fürdőruha-, illetve fehérnemű-fotózásokon is részt vett, és divatbemutatón is. Dolgozott külföldön: Amerikában és Görögországban is modellkedett. 15 évig dolgozott a modellszakmában, majd sminkes lett.

Van segítség!

Ha önnek vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: Szőnyi Ildikó – Forrás: Facebook/Marjai Judit