4 szarvassal ütközött Hoppál Péter országgyűlési képviselő vasárnap este. A politikus autója teljesen összetört, az ütközés olyan erejű volt, hogy a légzsákok is kinyíltak. A fideszes politikus nem sérült meg, az állatok azonban elpusztultak.

Baleset érte Hoppál Pétert

Vasárnap este súlyos baleset érte Hoppál Péter, fideszes politikust. A képviselő Baranya megyében autózott, amikor Kémes határában 4 szarvassal ütött el. Az ütközés miatt mind a 4 vad elpusztult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Több óráig takarították az vadak maradványait

Forrás: Facebook/Hoppál Péter

Lakott területen kívül autózott

„Tegnap alkonyatkor az Ormánságban, lakott területen kívül egy erdősáv mögül, jobbról elénk ugrott egy kb. 20 egyedes vágtató szarvas rudli, amelyből 4 darabbal ütköztem” – írta hétfőn Facebook oldalán a politikus.

A politikus autója teljesen összetört

Forrás: Facebook/Hoppál Péter

Nem tudta elkerülni a balesetet

Majd így folytatta a bejegyzését: „Az autó eleje összetört, mi nem sérültünk meg. A helyszínre megérkező polgárőrök, majd a helyszínelő rendőrök professzionálisan végezték munkájukat. Megállapították, hogy a féknyom az ütközéssel azonos helyen kezdődött, azaz kivédhetetlen volt az ütközés. A helyszíni szondáztatáson megállapították, hogy alkoholt nem fogyasztottam”.

A politikus autóját egy tralerrel szállították el a helyszínről

Forrás: Facebook

Másnap ugyanitt hasonló baleset történt

Hétfő reggel, ugyanazon az útszakaszon, az 5804-es úton, egy autós szintén egy szarvast ütött el. A balesetben érintett autó eleje összetört. Személyi sérülés nem történt, a vad azonban itt is elpusztult.  

Itt történt mindkét ütközés

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Hoppál Péter