4 szarvassal ütközött Hoppál Péter országgyűlési képviselő vasárnap este. A politikus autója teljesen összetört, az ütközés olyan erejű volt, hogy a légzsákok is kinyíltak. A fideszes politikus nem sérült meg, az állatok azonban elpusztultak.

Baleset érte Hoppál Pétert

Vasárnap este súlyos baleset érte Hoppál Péter, fideszes politikust. A képviselő Baranya megyében autózott, amikor Kémes határában 4 szarvassal ütött el. Az ütközés miatt mind a 4 vad elpusztult. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Több óráig takarították az vadak maradványait

Forrás: Facebook/Hoppál Péter

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Lakott területen kívül autózott

„Tegnap alkonyatkor az Ormánságban, lakott területen kívül egy erdősáv mögül, jobbról elénk ugrott egy kb. 20 egyedes vágtató szarvas rudli, amelyből 4 darabbal ütköztem” – írta hétfőn Facebook oldalán a politikus.

A politikus autója teljesen összetört

Forrás: Facebook/Hoppál Péter

Nem tudta elkerülni a balesetet

Majd így folytatta a bejegyzését: „Az autó eleje összetört, mi nem sérültünk meg. A helyszínre megérkező polgárőrök, majd a helyszínelő rendőrök professzionálisan végezték munkájukat. Megállapították, hogy a féknyom az ütközéssel azonos helyen kezdődött, azaz kivédhetetlen volt az ütközés. A helyszíni szondáztatáson megállapították, hogy alkoholt nem fogyasztottam”.

A politikus autóját egy tralerrel szállították el a helyszínről

Forrás: Facebook

Másnap ugyanitt hasonló baleset történt

Hétfő reggel, ugyanazon az útszakaszon, az 5804-es úton, egy autós szintén egy szarvast ütött el. A balesetben érintett autó eleje összetört. Személyi sérülés nem történt, a vad azonban itt is elpusztult.  

Itt történt mindkét ütközés

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Hoppál Péter