A Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia elnöke, Pődör Zoltán a feleségével és kisebbik lányukkal, az NB I-es csapat irányító-átlövőjével hétfő reggel súlyos autóbalesetet szenvedett. A klub megerősítette a hírt, hogy valóban az ügyvezető-elnök autója tört össze az M1-es autópályán Győr közelében.

Balesetet szenvedtek

A rendőrség hétfőn számolt be egy Győr térségében történt, súlyos balesetről, de mint utólag kiderült, a balesetet Pődör Zoltán és családja szenvedte el. Autójukkal az M1-es autópályán haladtak, amikor a jármű megcsúszott, és az autópálya-felüljáró alatt lévő átvezető út melletti területre zuhant. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Győrnél borult fel az autó

Ez történt

A rendőrség szerint Pődörék autója az M1-es autópályán haladt május 17-én, 8 óra 30 perc körül. A 44 éves szombathelyi Pődör Mosonmagyaróvár felől érkezett és Tatabánya irányába hajtott, amikor a járművével a nedves úton megcsúszott, majd a szalagkorlátot ledöntve az autópálya-felüljáróról lezuhant.

Autópálya mellé zuhant az autó

Pődör Zoltán balesete – Forrás: Police.hu

Mindhárman megsérültek

Az autóban hárman ültek: Pődör Zoltán, a felesége és kisebbik lányuk, az NB I-es csapat irányító-átlövője. A brutális balesetben mindhárman megsérültek, őket a mentők szállították a győri kórházba.

Megcsúszott az autó a nedves úton

Pődör Zoltán balesete – Forrás: Police.hu

Vizsgálják az ügyet

A rendőrség a jelentésében azt írta, hogy a baleset körülményeit a Győri Rendőrkapitányság vizsgálja.

Be kell tartani a KRESZ szabályait

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja az autósok figyelmét, hogy minden esetben körültekintően és az időjárási, látási viszonyoknak megfelelően vezessenek, valamint mindig tartsák be a KRESZ által előírt szabályokat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Íme a klub közleménye

Kiemelt kép: Pődör Zoltán balesete – Forrás: Police.hu