Nem volt közeli hozzátartozója, így a sok más rejtély mellett az is kérdéses, ki és hol temeti majd el azt a milliárdos üzletembert, aki a Margit-hídról ugrott a Dunába augusztus első napján. Holttestét a Kopaszi-gátnál emelték ki a vízből hétfőn. A haláleset körül továbbra is rendkívül sok a kérdőjel, G. Zoltán barátai továbbra sem hiszik el, hogy a közkedvelt férfi saját akaratából vetett véget az életének.

Sokkoló hír

A Kékvillogó.hu írta meg, hogy sokkolta a hazai celebvilágot egy 56 éves, milliárdos galériatulajdonos halála. G. Zoltán holttestét néhány napja találták meg a Dunában. A feltevések szerint a férfi öngyilkos lett, barátai és ismerősei azonban nem tudják elhinni, ami történt. Elképzelhető, hogy a tehetős vállalkozónak üzleti problémái lehettek, azt viszont nehezen hiszik, hogy önszántából a folyóba vetette volna magát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem értik, mi történt

Az 56 éves férfi tragédiája előtt értetlenül állnak az ismerősök. G. Zoltán képei között többek között pózolt Rácz Jenő sztárséffel, Curtisszel, de néhány éve még Tóth Andi énekesnőt is elvitte egy körre a luxusautójával, amelyről egy videót is készítettek.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Luxus élet

Követői láthatták: luxus élete volt. Luxuskocsik, hajók, VIP-bulik, egzotikus nyaralások, golfklubok, gyönyörű nők és befolyásos barátok. A férfi korábban a Balatonnál az édesanyjával élt együtt, később felköltözött Budapestre. Lakásának értéke a Blikk becslése szerint 110 millió forint körül lehet, az ország egyik legdrágább utcájában, a Bazilika közvetlen közelében található.

Magába fordult

Lapinformációk szerint a fővárosi éjszakai élet népszerű alakja élete utolsó időszakában komorabbá, magába fordulóbbá vált. „Most minden nagyon ellenem esküdött” – fogalmazott halála előtt három nappal egy barátjának.

Megtalálták az autóját a Margit hídnál

Zoltán nagyon szerette édesanyját, ő volt az egyetlen közeli hozzátartozója. Pár évvel ezelőtti halálakor depresszióba is esett. Ebből azonban talpra állt és előszeretettel kereste a csinos hölgyek társaságát. Alvilági üzletekről, komoly konfliktusokról azonban egyetlen, általunk ismert barátja sem tudott. A lap úgy tudja, a tragédia után Range Roverét megtalálták a Margit híd pesti hidfőjénél.

„Sosem ugrott volna a koszos Dunába”

„Biztos vagyok benne, hogy sosem követett volna el öngyilkosságot. Nagyon jó ember volt Zoltán, mindenkinek segített. Rendkívül igényes volt, imádta a ruháit, véleményem szerint sosem ugrott volna a koszos Dunába. Egyébként tudott úszni, Balatonon nőtt fel, heti szinten járt úszni, edzeni. Kizárt, hogy ez legyen az igazság, mint amit közöltek róla” – nyilatkozta a Blikknek Zoltán egyik modell-ismerőse.

Mindig életvidám volt

„Mindig életvidám volt és tele pozitív energiával. Nehéz elhinni, hogy önszántából dobta el az életét” – fűzte hozzá.

Kételyek

Barátai nem értik, mi történt a férfival – és nem utolsó sorban azt sem, hogy miért. A holttest megtalálásakor azt írták, hogy barna szemű az áldozat, de mindenki tudta, hogy Zoltánnak kék szemei voltak? Ugyancsak rejtély az ismerősök számára, hogyan találhattak zoknit a holttesten, amikor a férfi nyáron köztudottan sosem húzott a lábára?

Mi lesz a vagyonával?

Ugyancsak nagy kérdés: mi lesz a férfi vagyonával? A befektetéseiből fényűző jövedelmet és szép vagyont összegyűjtő üzletembernek ugyanis felesége, gyereke, testvére nincs, szülei elhunytak. Lehet, hogy a milliárdok – örökös híján – az államra szállnak majd. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció