Sokkoló dologról számolt be egy fiatal, budapesti lány, aki a közösségi oldalon tette közzé a történetét, mely szerint egy férfi aljas trükkel bejutott az otthonába.

Aljas trükk

Az esetről a Ripost is beszámolt, mint írják már nem csak a besurranó tolvajoktól kell tartani Budapesten, ugyanis nagyon úgy fest, egy férfi szerelőnek adja ki magát, így vadászik fiatal lányokra. A lány a 11. kerületben lakik, s elmondta, nemrég bekopogott hozzá valaki. Ő egyedül volt otthon, a férfi pedig azt állította, hogy szerelő, és meg kell néznie a csapokat, mert az alatta lévő lakásban ázik a plafon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Beengedte

A lány gyanútlanul beengedte a férfi, aki aztán tényleg úgy tett, mintha megnézné a csapokat, ám a lánynak feltűnt, hogy a férfi kulcsra zárta maga mögött az ajtót.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hívta a rendőröket

„Szemben állt velem és mondott valamit, de akkor már csak az járt a fejemben, hogy zsebre van téve az egyik keze. Megfogta a másik kezével hátulról a tarkómat és úgy 20 centivel lenyomta, de szerencsére nem volt erős a szorítása, így ki tudtam szabadulni belőle, miközben hangosan sikítottam” – mesélte a lány, aki ezek után hívta a rendőröket és feljelentést tett.

Más áldozat is volt

A lány a rémes eset után egy közösségi oldalas csoportban tette közzé a történetét, hogy figyelmeztessen másokat is a veszélyre, másnap pedig kapott egy üzenetet, amikből kiderült, nem ő volt az első áldozat.

Ugyanaz a férfi?

A 13. kerületben is hasonló dolog történt, állítólag ott még egy éles tárgy is előkerült. A személyleírás alapján nem kizárt, hogy ugyanaz a férfi az elkövető. Úgy tudni a 13. kerületi eset során abuzálták is a sértettet.

Valós veszély

A lány a történetét a Redditen is megosztotta, azért, hogy felhívja a figyelmet a veszélyre, valamint óva intsen attól mindenkit, hogy idegent beengedjenek a lakásukba. Mint mondja, sokkal rosszabb is történhetett volna, ha nem tud kiszabadulni és nem ijed meg a támadó a hangos sikítástól. 

Nem szabad kinyitni

„Nem tudom, hogy követhetett-e, vagy csak betévedt ebbe a házba és hallgatózott az ajtó előtt, nem tudom, hogyan talált rám. Nem szabad soha senkinek kinyitni az ajtót! Nekem szerencsém volt, de alakulhatott ez volna sokkal rosszabbul is” – mesélte a lány, aki azt tanácsolja mindenkinek, kérjenek igazolványt attól, aki hivatalos ürüggyel próbál bejutni a lakásukba.

Ezt mondja a rendőrség

A portál kereste az ügy kapcsán a rendőrséget, akik elmondták: „a BRFK 11. kerületi Rendőrkapitánysága sértetti feljelentés alapján nyomozást rendelt el magánlaksértés vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen. A nyomozás jelenlegi adatai alapján a férfi és a lakásban lakó között dulakodás alakult ki, de olyan információ, miszerint a férfi meg akarta volna erőszakolni a lakásban lakó nőt, nem merült fel, ilyen adatot a feljelentő sem hozott a hatóság tudomására. Személyi sérülés nem történt.” A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció