Szörnyű baleset történt augusztus 18-án, csütörtök délután Parádvásár közelében a 24-es főúton, ahol két motoros összeütközött. A baleset következtében mindkét járművet vezető férfi életét vesztette.

Két motoros ütközött

Hosszú órákig helyszíneltek a rendőrök a 24-es főút 20-es kilométerénél, ahol történt a baleset. Az Agria Tv értesülései szerint egy Parád felé tartó Honda egy jobbos kanyarban áttért a bal oldali sávba, ahol ütközött egy szemből érkező motorral. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mindkét motoros meghalt

A baleset során a két motor vezetője, egy 32 éves és egy 49 éves férfi életét vesztette, valamint egy személy megsérült – közölte a baleset után Mezeiné Kovács Nikoletta megyei rendőrségi sajtóreferens. A baleset pontos körülményeit a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy rendőr halt meg

A tragédia egyik áldozata egy kiskunmajsai férfi, aki Kiskunhalason a Készenléti Rendőrség állományában dolgozott. A rendőrrel utazott a motoron a párja is, a nőt súlyos sérülésekkel szállították a mentők kórházba.

32 éves volt a rendőr

A 32 éves Ny. Norbert a Kawasakit vezette, ismerősei szerint imádott motorozni, és sosem vezetett veszélyesen. „Nagyon szerette a motorozást, viszont jó is volt benne, soha nem vállalt felesleges kockázatot, nem száguldozott ész nélkül, ismerte azokat a helyeket, ahol vezetett. Úgy tudom, hogy nem ő volt az egyetlen a családból, aki motorozott”.

Gyakorlott motoros volt

A másik sofőr, a Hondát vezető, a 49 éves Sz. János is gyakorlott sofőr volt. „Jani vigyázott az utakon, nem volt az a fajta, aki kétszázzal repeszt ismeretlen utakon – szögezte le János egyik ismerőse – Már hosszú idő óta rótta az utakat, szenvedélye volt a kétkerekezés. Egyszerűen nem tudjuk és nem is értjük, mi történhetett, hogy átment a szembe jövő sávba. Mi arra gyanakszunk, hogy úthiba okozhatta, vagy rosszul lett”.

Ezzel a motorral közlekedett Sz. János

Forrás: police.hu

Sokan gyászolnak

A közösségi oldalokon sokan osztották meg a tragédiáról szóló hírt és ellepték az oldalakat a részvétnyilvánító üzenetek.„Pont ott voltam, úgy a tizedik autóként érkeztem, de már akkor néhány ember próbálta őket újra éleszteni. Két családnak nagyon szomorú ez a nap, egy ember hibája miatt.” „Egyre több az emlékhely az út mellett ezen a 15 kilométeren” – írta az egyik hozzászóló.

Mentőhelikopter is érkezett

Egy másik kommentelő azt írta, hogy „sajnos előttünk történt ez a borzalmas baleset, mentők, helikopterek érkeztek a helyszínre”, „nagyon sajnálom a történeteket, mert mindenkit vár valaki haza.”

„Nem lehet elviselni”

„Senki ne tudja meg, hogyan lehet ezt elviselni” – ezt mondta a pénteki tragikus motorbaleset egyik áldozatának az édesapja a Tényeknek.

Szelíd motoros volt

„Elmentek a barátnőjével motorozni, nagyon szelíd motoros volt, ezt mindenki tudta. És valami véletlen során egy szembejövő motorossal ütközött” – mondta a férfi.  A készenléti rendőrségen dolgozó fiatal mögött ott ült a barátnője is, ő túlélte a tragédiát, kórházba került. „Mindenből van kiút, és ebből is lesz, de egyelőre nem tudjuk, hogyan tovább”. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

 Kiemelt kép: ezzel a motorral közlekedett az elhunyt rendőr – Forrás: police.hu