Béres Anett, vagy ahogy többen ismerik: VV Anett életjelet adott magáról. Június elején ruha nélkül, törött csontokkal került elő egy szőlőültetvényen. Kiderült tiltott drogszeánszon vett részt. A celeb azóta lábadozik, most az Instáján írt magáról, közben a rendőrség egy 38 éves szentendrei nőt gyanúsított meg az ügyben.

Életveszélyes sérüléseket szerzett

Ahogy arról itt a Kékvillogó.hu hírportálon folyamatosan beszámoltunk, az RTL-es ValóVilág egykori játékosa, Béres Anett egy misztikus teaszeánszon vett részt, ahol egy ayahuasca nevű növényből készült főzetet fogyasztott, majd bódult állapotban a közeli erdőbe menekült, végül pedig több kilométerre, egy kapálni induló férfi talált rá egy siklósi szőlősben életveszélyes állapotban: eltört a lába, a bordája, a csont a tüdejét is átszúrta, illetve két csigolyája sérült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hosszú gyógyulás vár rá

A pécsi klinikára szállították, ahol az orvosok több mint hatórás életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Béres Anett azóta a gyógyulás útjára lépett, de vélhetően hetekig kórházban kell még maradnia, sőt, minden bizonnyal utána is szüksége lesz majd rehabilitációra.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Visszacsinálna mindent

A VV Anett most az Instagramon jelentkezett, elmondta, milyen állapotban van most. így fogalmazott: „A baleset után az első egy hétben, csak arra tudtam gondoltam, hogyan tudnám vissza csinálni, de utána erőt vettem magamon, és a rosszban csak a pozitív dolgokra koncentráltam” – írja.

Megváltoztatta a gondolkodását

Hozzáteszi: ”A legfontosabb, hogy életben vagyok! Sok van még a gyógyulásomból, de mindent megteszek, hogy napról napra fejlődjek valamit. Egy baleset mindig megváltoztatja az ember gondolkodását, és utána jobban értékelünk mindent.”

Gerincmerevítőt hord

Anett most nagyjából még csak feküdni tud, a jobb lábát nem terhelheti, és gerincmerevítőt is hordania kell. Azt írja, hogy a gyógytornásza nagyon kedves, profi lány.

Hallucinációi miatt futott

Úgy tudni, hogy Anett azért sérült meg ennyire, mert a hallucinációiban szereplő kígyók elől menekült és leugrott egy magaslati pontról, akkor törte össze magát.

Zacher Gábor is megszólalt

Az ismert toxikológus, Zacher Gábor elmondta, hogy a növényből készült főzet egyáltalán nem játék. Hozzátette: a dél- amerikai indiánkultúrában tapasztalt vezetők irányítják az ilyen szeánszokat. 

Durva dolgok történnek a teától

Varga Viktor elmesélte a VV Anettel történtek után, hogy dél-amerikai útja során járt hasonló spirituális szertartáson, megerősítette, hogy komoly felkészülést igényel a részvétel. „Amikor megiszod, mindenki hirtelen összehányja és összefossa magát. Erre fel vannak készülve, van két vödröd. Valójában kijön minden belőled. Ez egy csodálatos dolog, ha jól használjuk, csak hát nem mindenkinek kell ez a szer” – mondta az énekes.

Egy szentendrei nő lehetett a tettes

A rendőrség közben a tettest keresi, azt a személyt, aki aki megitatta VV Anettel a veszélyes drogot. A rendőrségi információk szerint egy 38 éves szentendrei nőt gyanúsítanak a bűncselekmény elkövetésével. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: VV Anett – Forrás: Instagram/anettberes-official