Nem volt jogsija, ittas volt, autóját pedig kivonták a forgalomból – ilyen állapotban csapódott egy kerítésnek a 33 éves férfi Komárom-Esztergom megyében. A ház tulajdonosa gázpisztollyal rontott a sofőrre.

Egy 33 éves férfi 47 éves utasával közlekedett személygépkocsival Ácson, amikor a sofőr elvesztette uralmát a jármű felett, és egy családi ház kerítésének ütközött.

A balesetben ő és utasa is könnyebben megsérült. Amikor a ház tulajdonosa, a 43 éves Gy. Zsolt kérdőre akarta vonni az autó vezetőjét, szóváltás alakult ki köztük, majd Gy. Zsolt egy gáz-és riasztópisztollyal vitapartnere felé lőtt. A vitának a kiérkező rendőrök vetettek véget, akik lefoglalták a gáz-és riasztófegyvert, tulajdonosát pedig előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra.

Kiderült, hogy a férfi a pisztoly viseléséhez nem rendelkezett engedéllyel. Ellene fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Komáromi Rendőrkapitányságon. 

A balesetet okozó férfi ittas volt, az autónak nem volt kötelező biztosítása, a műszakija lejárt és a forgalomból is kivonták már.  Emellett a 33 éves R. Elemér jogosítvánnyal sem rendelkezett.

A férfi ellen szabálysértési eljárást, valamint közúti baleset gondatlan okozása vétség és járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt büntetőeljárást indítottak a komáromi rendőrök.  

<

Kiemelt kép: a balesetet okozó autó – Forrás: police.hu

<

<
<