Villanyoszlopnak rongyolt egy terepjáró csütörtök este a Pest megyei Kosdon, az Erzsébet utcában. A baleset során a sofőr a roncsba szorult, és életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Ittas ámokfutó balesetezett

A katasztrófavédelem beszámolója szerint az ittas ámokfutó a szürke terepjárójával teljes gázzal közlekedett. A bódult állapota és a reflexek hiánya miatt az Apafi utca közepén szabályosan parkoló autó orrába hajtott, amit áttolt a kiépített árkon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ebben az utcában történt a baleset

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tovább zúzott

Ezt követően a sofőr ijedtében az utca szemközti oldalán kezdett el zúzni: kidöntött egy kispadot, kitépett a helyéről egy rózsabokrot és egy vasból készült kiülőt. Az autót végül a masszívan épült kerítés fogta meg.

Oszlopnak ütközött a terepjáró

Baleset Kosdon – Forrás: Baleset-info

Megnézte, mi történt

A részeg sofőr ezután kiszállt, és megnézte, hogy mit ütött el, majd ijedtében visszapattant a járművébe, és bizonytalanul befordult az Erzsébet utca irányába, ahol egy sarki villanyoszlopnak hajtott neki. Egy másik autót állítólag útközben kapott oldalba.

Belehajtott egy autóba

Baleset Kosdon – Forrás: Baleset-info

Kimentették a roncsok közül

A tegnap esti baleset helyszínére mentősök és tűzoltók érkeztek, akik kiszedték a sérült sofőrt a roncsok közül. A kimentett autós súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Mentők segítettek a sofőrnek

Baleset Kosdon – Forrás: Baleset-info

Volt már hasonló ámokfutás a környéken

Állítólag nem először fordul ilyen elő, hogy ámokfutást rendez valaki az egyébként csendes Apafi utcában. A lakók fekvőrendőrökkel oldanák meg a hasonló problémákat, és előznék meg a baleseteket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kosdi baleset – Forrás: Baleset-info