Olyan gyorsan történt minden, hogy a lakótelepen élők csak később vették észre, hogy több rendőrautó áll meg a parkolóban. Két 30 éves dílerre csaptak le, rengeteg pénzt, kábítószert és két luxusautót foglaltak le a kőbányai lakótelepen. A rendőrségi rajtaütésről készült videót a cikkünk alján nézheted meg.

Nagyobb szállítmány

Fülest kaptak a rendőrök, hogy a 30 éves D. Sándor nagyobb mennyiségű kábítószert szállít Kőbányára a bűntársának, a 32 éves K. Balázsnak.

Keményen lecsaptak a rendőrök

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindkét férfit elfogták

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztály Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói december 2-án délelőtt a 10. kerületben, a Mádi utcában mindkét férfit elfogták.

35 kg marihuána a BMW-ben

A felderítők D. Sándor autójának csomagtartójában és hátsó ülésén 35 kilogramm marihuánát találtak, egy kilogrammos kiszerelésekben. 

Rengeteg pénzt találtak

A nyomozók a két férfi lakásán házkutatást tartottak, ahol lefoglaltak 30 millió forint értékben eurót, több mint 19 millió forintot és lefoglaltak még két Audit, és egy BMW-t.

Kábítószer-kereskedelem

A BRFK Felderítő Főosztály nyomozói a 30 éves D. Sándort kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Kábítószer-birtoklás

Őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, míg bűntársát a 32 éves K. Balázst kábítószer birtoklása vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a férfi szabadlábon védekezik.  

Kell két jó ügyvéd

A bíróságon a drogkereskedő akár 6 évet is kaphat, míg a drogot bírtokló férfi pár évvel kevesebbel megúszhatja, ha jó ügyvédje lesz.​

Itt a rendőrség videója a rajtaütésről

Fotók forrása: rendőrség