A rendőrök elfogták azt a fiatal férfit, aki azt mondta egy nyugdíjas asszonynak, hogy segít neki, ehhez képest viszont elrabolta értékeit.

Ékszereket vittek el

A rendőrségre november 16-án reggel érkezett a bejelentés, hogy Székesfehérváron, egy Károly János utcai családi házból több értékes ékszert vittek el.

Összebarátkoztak

Az ott élő nyugdíjas asszony a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy pár hónapja ismerkedett össze egy 28 éves székesfehérvári férfival, akivel összebarátkoztak és megegyeztek abban, hogy a férfi segít a nőnek a ház körüli teendők ellátásában és a lomtalanításban.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rendbe tette a kertet

Augusztus és november között a férfi rendbe is tette a nyugdíjas asszony kertjét és segített neki több mindenben.

Hiányoznak az értékek

November 16-án reggel a nő észrevette, hogy egyik szekrényének fiókjából hiányoznak az ott tárolt arany ékszerek, órák, karkötők, gyűrűk, fülbevalók és egy nagy értékű zsebóra is.

Könnyen bejutott a rabló

Fotó: police.hu

Mindent vitt a tolvaj

Fotó: police.hu

Hamar megtalálták

Ezután azonnal kihívta a rendőröket, akik a személyleírás alapján tudták, hogy kit kell keresniük, így kevesebb, mint 24 óra alatt elfogták a gyanúsítottat, akit rögtön kihallgattak.

Szomjas volt a betörő

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy megzavartak egy szomjas betörőt Veszprém megyében. A szemmel láthatóan ittas férfi egy kőműveskalapáccsal törte be a bejárati ajtó üvegét, mert zárva találta a vendéglátóhelyet.

Kalapáccsal törte be az üveget

A vendéglátóhely ajtaját zárva találta, ezért egy kőműveskalapácsot vitt magával, és azzal betörte a bejárati ajtó üvegét. Az ezzel járó hangokra felfigyeltek a környéken lakók és értesítették a tulajdonost, majd rendőrt hívtak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: órákat is lopott a tolvaj. Fotó: police.hu