Egy 85 éves nőhöz törtek be szerda hajnalban. az idős asszony felébredt a zajra, ez volt a veszte: a támadó brutálisan bántalmazta, ennek következtében életét vesztette. A gyilkos ismerte a nőt, korábban a ház körül dolgozott.

Fiatal férfi vert halálra egy idős nőt

Mindössze néhány ezer forintot és egy mobiltelefont zsákmányolt az a fiatalember, aki halálra vert egy 85 éves asszonyt Borsodnádasdon. A szörnyűséget elkövető személy jól ismerte az idős hölgyet. Korábban a ház körüli munkákban segédkezett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A szomszédok találtak rá az idős nő holttestére

A 85 éves asszony holttestére vérbe fagyva találtak rá a szomszédok. Miután meglátták, mi történt, értesítették a rendőröket. A zsaruk hamar elfogták az elkövetőt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy 37 éves férfi a gyilkos

Egy helyi fiatalembert gyanúsítanak a gyilkosság elkövetésével. Bilincsben vitték el, ujjlenyomatot is vettek tőle. A gyilkosság helyszínén rendőrségi szalag volt látható.

Pénzre volt szüksége

A férfinak pénzre volt szüksége, így szerda hajnalban úgy döntött, betör a nőhöz. Vélhetően ellenállt a 85 éves asszony, ezért a támadója agyonverte. A szomszédok szerda délelőtt találtak rá a nő holttestére.

Egy családi házban történt a tragédia

A gyilkosság egy borsodnádasdi családi háznál történt, az ott lakó asszonyt ölték meg, mondta el Janasóczki Attila, a vármegyei rendőrség szóvivője a tények számára. A rendőrök a körülményekből hamar rájöttek, hogy a ház lakója erőszakos halált halt. Rögtön meg is indult a nyomozás.

Nagyon gyorsan fény derült a gyilkos személyére

Tanúkutatás és adatgyűjtés vette kezdetét a nyomozás keretein belül a helyszíni szemlén felül. A gyilkost mindössze néhány órával később már el is fogták a rendőrök. Ezt követően ki is hallgatták.

Ezek is érdekelhetnek!

Őrizetbe vették

A fiatalembert őrizetbe vették, mivel megalapozottan gyanúsítható, hogy ő követte el a gyilkosságot. Részben beismerte a tettét. A mai nap folyamán fognak dönteni a letartóztatásáról.

A Tények riportja az eset kapcsán

Súlyos büntetésre számíthat a gyilkos

Magyarországon gyilkosságért öt évtől tizenöt évig tartó börtönbüntetést lehet kapni. Aki nyereségvágyból, előre kitervelten követi el tettét, az akár húsz évig terjedő szabadságvesztésre is ítélhető. Hogy mi lesz a férfi sorsa, az csak később fog eldőlni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu