Már a rendőrség is vizsgálja az eset körülményeit. Mentőhelikopter vitte a szegedi klinika sürgősségi osztályára. Sajnos nem ez az első eset, hogy súlyos sérüléseket okoz egy ilyen mezőgazdasági jármű.

Még olvasni is rémisztő

Traktor alá zuhant egy 11 éves kisfiú a Csongrád-Csanád vármegyei Zsombó településen a hátsó kerék átment rajta – hangzott el a TV2 Tények című műsorában, szombat este. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Térképen a baleset helyszíne

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Éppen egy gyümölcsösben dolgoztak

A gyereket mentőhelikopter vitte kórházba, miután súlyos sérüléseket okozott neki a mezőgazdasági gép. Péntek délelőtt az egyik magánterületen lévő gyümölcsösben dolgoztak, ahol az egyik vendégmunkás gyereke is jelen volt.

A kerekek közé esett

A baj akkor történt, amikor a mozgó traktorra a 11 éves fiú fel akart mászni. A sofőr éppen ment a munkagéppel, amikor a kisfiú megcsúszott a lépcsőin és aláesett a kerekek közé, majd a több száz kilós gép a hátsó kerekével áthajtott rajta. Életveszélyes állapotban került kórházba.

Belső sérülései is lehetnek

A helyszínre mentőautót és mentőhelikoptert is riasztottunk. A fiú súlyos medencetáji – hasi sérülést szenvedett, felmerült a belső sérülés lehetősége is, mentőhelikopterrel szállítottuk kórházba. A gyereket a szegedi klinika sürgősségi osztályára vitték – nyilatkozta a mentők szóvivője, Győrfi Pál.

Büntetőeljárás indult

A családot és a traktor vezetőjét is nagyon megrázták a történtek, ezért nem akartak nyilatkozni. A baleset körülményeit a rendőrség is vizsgálja, mivel az eset kapcsán felmerült a traktort vezető felelőssége. Nem ez volt az első eset, hogy majdnem halált okozott egy kis traktor.

Felborult traktor Vas vármegyében

Három éve egy 49 éves férfi szorult a gép alá a Vas vármegyei Magyarlakon. Az önkéntes tűzoltó éppen füvet nyírt, mikor felborult egy lejtős részen. A férfit akkor újra kellett éleszteni, válságos állapotban vitték mentőhelikopterrel kórházba.

Tragédia Solymáron

Három éve pedig végzetes balesetet okozott szintén egy kisebb traktor a Pest vármegyei Solymáron. Egy 90 éves férfi véletlenül aláesett, a gép pedig átment a derekán. Az idős nyugdíjas életét, mert nem lehetett megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A csatorna összeállítását itt tudod megtekinteni

(Kiemelt képünk illusztráció, forrás: Kékvillogó.)