Rendőrök lepték el csütörtökön Budapesten, az 5. kerületi Honvéd teret. A helyszínről származó információk szerint egy nő holttestét találták meg az egyik belső udvarban. Az asszony valószínűleg önkezével vetett véget életének. 

Rendőrök a Honvéd téren

Rendőrök lepték el csütörtökön Budapesten, az 5. kerületi Honvéd teret. A helyszínről származó információk szerint egy nő holttestét találták meg az egyik belső udvarban. A helyiek úgy gondolják, az asszony önkezével vetett véget életének. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem lehetett segíteni rajta  

„Többen is azt mesélték, hogy valaki a ház kertrészénél, a zöldterületen meglátott egy földön fekvő testet. Mivel nem mozdult, ezért hívott hozzá segítséget. Az asszonyról hamar kiderült, hogy sajnos már nem lehet rajta segíteni” – árulta el az egyik lakó.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Elég furcsa ez a dolog”

„Nyilván nem tudjuk, hogy mi történt, de azért elég furcsa ez a dolog” – tette hozzá.

Az emeletről ugorhatott le  

 „Senki nem ismerte, lehet, hogy hajléktalan volt, aki itt, a szemközti parkban élt, majd egyszer csak úgy döntött, hogy bejön a házba és öngyilkos lesz. Ugyanis itt egy szakember azt mondta, hogy az egyik emeletről ugorhatott le az asszony” – nyilatkozta a Metropolnak egy másik helyi lakos.

Bűncselekmény gyanúja nem merült fel

 „Tájékoztatjuk, hogy a halálesettel összefüggésben idegenkezűség, bűncselekmény gyanúja nem merült fel, a BRFK közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit” – írta a rendőrség az esettel kapcsolatban.

Korábban is történt rejtélyes haláleset

Budakalász és Békásmegyer között egy síneken fekvő fiatalembert gázolt el a HÉV. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a gázolás másnapján azt közölte, hogy az esettel kapcsolatban nem merült fel idegenkezűség és bűncselekmény gyanúja.

Nem tudták azonosítani

A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálta az eset körülményeit. Kiderült azonban, hogy senki sem tudja, ki lehetett az elgázolt férfi, emlékeztetett rá a lap.

Ha segítség kell

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció