Ráesett egy targonca az élelmiszerüzlet egyik munkatársára a Récsei Bevásárlóközpontban, Budapesten. A péntek reggel történt balesetet nem élte túl a CBA munkatársa.

Ráesett egy targonca

Tragikus baleset történt péntek kora reggel a fővárosi Récsei Centerben. Az ott működő CBA Príma áruház egyik gépkocsivezetőjére egy teherautóról pakolás közben ráesett egy targonca. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt a férfi

K. Csaba munkatársai ezt azonnal észlelték és értesítették a mentőket, az életét azonban már nem lehetett megmenteni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nyugdíjasként dolgozott a férfi

A férfi kollégái elmondása szerint a 68 éves férfi évtizedek óta dolgozott velük. Hogy a megélhetését biztosítsa, még nyugdíj után is visszatért közéjük.

Gyászolnak a kollégák

„Felfoghatatlan számunkra, hogy ennyit érjen egy emberi élt” – mondta a Borsnak a férfi egyik munkatársa. K. Csaba az őt ismerők szerint mindig lelkiismeretesen és kellő odafigyeléssel végezte a munkáját.

Még tart a helyszínelés

A lap szerint a helyszínelés jelenleg is tart, a rendőrség halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt indított eljárást.

Még tart a helyszínelés

A lap szerint a helyszínelés jelenleg is tart, a rendőrség halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt indított eljárást.

Traktor alá szorult egy férfi

Traktor alá szorult egy ember Solymáron szeptember elején. Az idős férfi életét vesztette. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a baleset a Terstyánszky Ödön utcában történt.

Nem tudták megmenteni az életét

Az Országos Mentőszolgálat a baleset után azt közölte: a helyszínre riasztott mentők egy idős férfit találtak, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Récsei Center