A sapkás támadó, kinézte magának a nőt a 20. kerületi utcán, Pesterzsébeten. Földre rántotta, arcon vágta és azzal fenyegette, hogy megöli, ha nem adja neki a tárcáját. A feltételezett elkövetőről videó készült, ezen kifejezetten udvariasan viselkedik a buszon.

A kiemelt képünkön látható, feltételezett elkövetőt keresik a pesterzsébeti rendőrök. A videóról nem is gondolnánk, hogy milyen aljas módon viselkedett a videón előzékenynek tűnő férfi.

A busz fedélzeti kamerájának a felvételén az látszik, hogy a sapkás gyanúsított előzékenyen felvesz pár doboz elgurult sört és azt visszaadja a tulajdonosának.

A rendőrség szerint azonban egyáltalán nem ilyen jó fej ez a férfi, hiszen a Budapesti Rendőr-főkapitányság rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ellene.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi április 11-én 20 óra 30 perckor a 20. kerület, Csepeli átjárónál az utcán egy nőtől tüzet kért, majd földre rántotta, több alkalommal ököllel arcon ütötte és azzal fenyegette meg, hogy megöli, ha nem adja át neki a pénzét. A nő végül odaadta a pénztárcáját, amivel az elkövető elfutott.  

A feltételezett elkövetőről felvétel készült, a videót alább lehet megnézni. A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​

<

Kiemelt kép: részlet a videóból

<
<